Vodafone anunta RED & Black Weekend

1

Red and Black-Weekend

Vodafone a anuntat RED & Black Weekend, campania sa de reduceri cu ocazia Black Friday 2015, operatorul de telefonie mobila avand pregatite o serie extrem de interesata de surprize pentru clienti in aceasta pagina.

Conform celor de la Vodafone, campania de reduceri RED & Black Weekend le va permite celor interesati sa cumpere smartphone-uri cu reducere de pana la 100%, plus cadouri si bonusuri de date de pana la 50 GB care vor fi valabile timp de 6 luni de zile pentru utilizatori.

Mai mult decat atat, cei de la Vodafone vor oferi beneficii suplimentare pentru clientii care incheie sau reinnoiesc abonamente de internet mobil, diverse reduceri fiind aplicate pentru acestia in functie de tipul de abonament pe care il aleg.

Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.


 

“Red & Black weekend” vine la Vodafone cu reduceri de pana la 100% la telefoane si bonusuri de internet, pentru abonati

Bucuresti, 19 noiembrie 2015 – In perioada 20-22 noiembrie, Vodafone Romania va oferi utilizatorilor sai preturi speciale pentru terminale de tip smartphone, reduse cu pana la 100%, plus cadouri si bonusuri de date de pana la 50 GB, valabile timp de 6 luni. In plus, in acest weekend special denumit “Red & Black weekend”, toate magazinele din reteaua Vodafone Romania vor avea program prelungit.

Astfel, utilizatorii pot opta pentru pachetul format din abonamentul SUPER RED 19, impreuna cu:

  • Smartphone-ul Vodafone Smart Ultra 6, redus de la 44 de euro la 0 euro
  • Sau smartphone-ul Huawei P8 Lite, redus de la 49 euro la 0 euro , plus boxa Huawei (cadou), ce se poate conecta prin Bluetooth pentru a reda muzica preferata.

Beneficii suplimentare sunt disponibile si pentru clientii care incheie sau reinnoiesc un abonament de internet mobil, astfel: o reducere de 2 EUR (TVA inclus), valabila la pretul abonamentelor (Smart Net 10, Smart Net 11, Smart Net 12, Super Smart Net 16, Smart Net 19, Super Smart Net 30) cu tableta, in rate, pe toata perioada contractuala.

In plus, in perioada 20-30 noiembrie, clientii noi sau cei care isi reinnoiesc abonamentul SMART sau RED vor beneficia de un bonus de trafic de date, valabil 6 luni de la activare, astfel:

  • 25 GB pentru cei care opteaza pentru RED 16, SUPER RED 19
  • 50 GB pentru cei care opteaza pentru un plan tarifar, incepand cu SUPER RED 25.

Clientii care isi achizitioneaza sau reinnoiesc un abonament SMART (Smart 8, Smart 10, Smart 11), RED (RED 13, RED 14, RED 16) sau un abonament de internet mobil pentru laptop sau tableta (Smart Net 10 sau Smart Net 11) primesc acces la aplicatia HBO GO, timp de 3 luni, fara costuri suplimentare.