Black Friday 2015 continua – ziua 3

Black Friday 2015 in RomaniaDesi oficial Black Friday 2015 s-a incheiat in weekend pentru foarte multe magazine, exista totusi unele care continua sa ofere reduceri pentur produse in cursul acestei zile, dar si pe parcursul intregii saptamani.

Unele dintre ele au avut reduceri toata luna noiembrie, in timp ce altele au considerat ca Black Friday merita o saptamana intreaga de reduceri, asa ca puteti beneficia in continuare de preturi foarte bune la o gama foarte variata de produse interesante.

In multe cazuri vorbim despre pastrarea promotiilor de vineri si din weekend si de actualizarea stocurilor pentru a atrage vanzari noi, iar mai jos aveti principalele magazine care desfasoara promotii, plus intreaga lista de magazine participante la Black Friday 2015.

  1. Orange;
  2. Elefant.ro;
  3. Altex;
  4. Vodafone;
  5. SensoDays.

[table id=28 /]

[table id=29 /]

[table id=31 /]

Articolul precedentCele mai populare aplicatii pentru iPhone si iPad
Articolul următoriOS 9.1 vs iOS 9.2 beta 4 – comparatie performante
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.