iPhone 6S si iPhone 6S Plus la reducere astazi

iPhone 6S reducere Black Friday 2015A trecut Black Friday 2015, in cea mai mare parte, insa astazi puteti cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu reducere de pana la 450 de lei din aceasta pagina, oferta promotionala fiind disponibila numai in aceasta zi.

Vorbesc despre terminale resigilate care sunt oferite la pret redus cu pana la 450 de lei fata de cel normal si asta pentru ca vorbim despre terminale care au fost cumparate folosite putin si returnate de catre persoanele care le-au achizitionat, asta in termenul legal de maxim 14 zile.

Toate produsele resigilate beneficiaza de garantia normala de 24 de luni pe care o primeste si un produs nou, insa exista desigur mici imperfectiuni care justifica o reducere de 100 de euro pentru un smartphone lansat cu doar o luna si jumatate in urma.

Daca nu va plac resigilatele, atunci in aceasta pagina gasiti lichidari de stocuri cu pana la 80% reducere.

Articolul precedentSkype update a fost lansat in App Store
Articolul următorSamsung va furniza ecrane OLED pentru iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.