Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S si iPhone 6S Plus la reducere astazi

iPhone 6S si iPhone 6S Plus la reducere astazi

iPhone 6S reducere Black Friday 2015A trecut Black Friday 2015, in cea mai mare parte, insa astazi puteti cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu reducere de pana la 450 de lei din aceasta pagina, oferta promotionala fiind disponibila numai in aceasta zi.

Vorbesc despre terminale resigilate care sunt oferite la pret redus cu pana la 450 de lei fata de cel normal si asta pentru ca vorbim despre terminale care au fost cumparate folosite putin si returnate de catre persoanele care le-au achizitionat, asta in termenul legal de maxim 14 zile.

Toate produsele resigilate beneficiaza de garantia normala de 24 de luni pe care o primeste si un produs nou, insa exista desigur mici imperfectiuni care justifica o reducere de 100 de euro pentru un smartphone lansat cu doar o luna si jumatate in urma.

Daca nu va plac resigilatele, atunci in aceasta pagina gasiti lichidari de stocuri cu pana la 80% reducere.

 • radu

  Da mai, ce sa zic … 6s de 16 gb resigilat mai scump cu 100 de lei decat unu nou, mare afacere faci😂😂😂

 • @Radu: Link ?

 • dominic

  Preturi nerusinate pt niste resigilate mai ales la accesorii!

 • rundown

  La 60 de mil de euro storsi de la romanasi amatori de fiare de calcat si cuptoare cu microunde la reducere de BF, cred si eu ca mai baga o pastila pentru a mentine simpatia. Oricum resigilatele lor sunt produse chiar in stare buna.

 • @rundown: N-am vazut magazinele mari sa se laude anul asta cu vanzari record.

 • Gotti

  Pe link-ul de la eMag cu resigilate, printre altele, este un iPhone 5 resigilat la 2379.99 lei. Ce vor sa mai pacaleasca tinand cont ca e “black friday”. Eu am luat de la eMag anul trecut in iunie iPhone 5S cu 2200 lei. Acum vor doar sa prosteasca oamenii si sa faca ei buzunarele mari.

 • amfetamin

  Mai scump un iPhone 5 decât un iPhone 6???? Iar un 5S de 64 e doar cu 100 lei mai scump ca un 5 de 16??? Eu nu știu astia pe ce planeta trăiesc?