Prima Pagina aplicatii Gestul uimitor al unui sofer de taxi

Gestul uimitor al unui sofer de taxi

sofer de treabaSoferii de taxi nu sunt printre cele mai iubite persoane de pe planeta, indiferent de tara, si asta din cauza stilului haotic de a conduce in trafic, indiferent de cat de aglomerat este, insa un sofer de taxi din Bangkok merita laudat din plin.

Barbatul din dreapta fiecarei imagini a returnat un iPhone uitat in masina sa calatorind 2 pana la turistul pe care il lasase la un hotel, dar care din neatentie si-a uitat iPhone-ul in masina taximetristului, ajuns intre timp acasa.

Luand legatura cu firma de taximetrie, turistul a reusit sa afle ce masina l-a transportat pana la al sau hotel, iar 2 ore mai tarziu taximetrisul care l-a condus a ajuns la camera sa cu terminalul in mana, asta desi locuia la 2 ore distanta de respectivul hotel.

Desi nu avea vreo obligatie si desi in mod normal aproape niciun alt taximetrist nu ar fi calatorit 2 ore pentru a returna un iPhone, ci probabil si l-ar fi insusit indiferent daca ce fel de dubii ar fi planat asupra sinceritatii sale.

A Pattaya taxi driver made a Scottish man’s birthday even more special when he drove two hours to his hotel in Bangkok to return his forgotten iPhone. After Fraser realized he had lost his phone, he got the cab’s license plate from the hotel’s CCTV and the hotel contacted the driver’s taxi company.

Pentru gestul sau taximetristul a acceptat 55 de dolari, o suma destul de buna care ar fi acoperit fara probleme costul motorinei si a timpului pierdut pentru a returna telefonul cate adevaratul sau proprietar.

Avand in vedere ca in Romania am auzit nenumarate cazuri cu iPhone-uri uitate in taximetre si disparute in gauri negre, cred ca unii au multe de invatat de aici.

 • qwerty99

  In romania si daca uiti un pix in taxi dispare dar un telefon. Daca te duci cu masina la spălătorie si ai in suportul de pahar 50BANI si aia iti dispar. ȚARA DE HOȚI !!!

 • qwerty99

  Gestul omului este de laudat si 55$ mi se pare cam puțin. Aici nu este vorba doar de oboseala si de benzina, este vorba si de gest. PUTINI OAMENI AU BUNUL SIMT IN ZIUA DE AZI, DAR UITE CA TOTUȘI MAI E O SPERANȚA CA LUMEA SA SE SCHIMBE IN BINE !!!

 • Gheorghita

  Frumos, dar pana vom vedea asa ceva la noi, o sa mai treaca ceva timp.

 • Ari

  “Crezi ca unii au multe de învățat de aici.” Crezi tu…

 • yhooly

  Gestul nu este uimitor. Este unul de normalitate. In tara noastra unde se crede ca devii proprietar la orice gasesti, poate parea un gest uimitor. Majoritatea condamna ca unii insusesc obiecte ce ne le apartin dar traiesc in aceasta tara si procedeaza ca in aceasta tara. Urla ca la noi nu e ca in alta parte, dar ei, romanii, fac Romania asa cum este. Romanul e doar un bun critic cu maniere cleptomane.

 • yhooly

  PS: hotul striga hotul !

 • nelu_atb

  Corect ;yhooli , ia exemplu ;qwerty99

 • qwerty99

  @yhooly Sunt perfect de-acord cu tine, ai mare dreptate in tot ceea ce zici.

 • Dan

  Pt comentariul lui yhooly ar trebui implentate rubrici de like la comentarii!

 • @Dan: Ai sagetile in sus/jos pentru like.

 • creed

  Asemenea taximetriști sunt si la noi, v-o spun din propria experiența , tine de norocul fiecăruia , voi credeți ca acolo sunt toți la fel??!! Pădure fără uscături , NU exista .

 • XiT

  Era codat… Ce sa facă cu el? :))

 • ursuursu

  Ce sa îți spun că nu se returnează ia suna la compania de taxi și întreabă sau fa un sondaj și o sa rămâi uimit cate telefoane se returnează sa nu crezi ca taximetriști sunt de cea mai rea mai rea speță vrei sa vezi suna la ori ce companie de taxi din cluj! Eu înainte sa vorbesc despre ceva caut informații și după acea scriu !

 • 1mihai

  Virgula ma-si!!!!!