WowApp – prima aplicatie care te plateste in timp ce o folosesti

WowApp este cea mai interesanta aplicatie de mesagerie sau apeluri voce/video creata vreodata, ea fiind rodul muncii a peste 70 de programatori romani ce au trudit timp de 5 ani pentru a aduce lumii intregi o comunitate online in care nu doar creatorii castiga din utilizarea produsului.

WowApp este prima aplicatie de mesagerie text sau apeluri voce/video din lume care isi plateste utilizatorii pentru utilizarea ei, mai exact peste 70% din veniturile sau profiturile inregistrate de catre creatorii aplicatiei fiind returnati catre utilizatori pe masura ce acestia folosesc zilnic aplicatia.

Stiu ca poate parea destul de neobisnuit, insa intregul mecanism este creat nu doar pentru a ajuta dezvoltatorul, ci si utilizatorii, plus diverse organizatii non-guvernamentale de pe glob care pot primi donatii din castigurile realizate de catre utilizatori in folosirea aplicatiei.

Ce este WowApp

WowApp

Dupa cum va spuneam mai sus, WowApp este o aplicatie de mesagerie text, voce si video, care va permite sa comunicati cu oricare dintre prietenii vostri, insa in acelasi timp ea ofera si posibilitatea de a face apeluri in diverse retele de telefonie mobila de pe planeta, nu doar VoIP.

Pe partea de mesagerie aveti parte de toate functiile pe care le stiti deja, adica de la simple litere la emoticoane extrem de distractive puteti introduce orice doriti in conversatiile cu prietenii vostri, acestea putand fi securizate printr-un sistem de conversatii private care protejeaza intimitatea discutiilor voastre.

WowApp 1

Pentru a face conversatiile si mai interesante aveti la dispozitie o gama extrem de variata de sticker cu care va puteti amuza impreuna cu prietenii, iar partajarea de clipuri video sau poze se face atat de rapid incat nici nu veti avea timp sa explicati ceea ce vor vedea prietenii.

In cazul apelurilor video sau voce aveti parte de calitate extrem de buna atat pentru cele normale, cat si pentru cele video, aplicatia fiind capabila sa faca apeluri video HD prin internet, ea avand in acelasi timp si optiunea de a transfera orice fel de fisiere catre prietenii vostri.

WowApp 2

Cum castigi bani cu WowApp?

Partea cea mai importanta a WowApp este faptul ca dezvoltatorii sai impart cu voi banii doar pentru ca le utilizati aplicatia si aici vorbim despre un software gratuit care poate produce bani pentru voi fara sa faceti ceva diferit fata de ceea ce faceti in viata de zi cu zi.

WowApp va ofera peste 70% din incasarile generate de catre vizualizarea de reclame in aplicatie si pana la 10% din banii cheltuiti pe apeluri telefonice facute in diverse retele de telefonie de pe planeta, deci practic voi castigati bani indiferent ce ati face.

WowApp 3

Activand functia Advertise Me din WowApp, veti primi bani pentru fiecare reclama afisata in aplicatie, fie ca o utilizati pe terminale mobile sau desktop, iar dupa cum v-am spus mai sus, castigati bani inclusiv din apelurile telefonice facute cu credit incarcat de catre voi.

Ati facut banii, dar ce se intampla acum? E bine, toti banii generati in WowApp pot fi retrasi in conturile voastre sau PayPal, insa aveti si optiunea de a dona banii catre o cauza sau un ONG favorit, astfel ca daca sustineti o cauza importanta, acum ii puteti dona si bani. Donatiile pot fi făcute începând de la 10 centi.

Banii in WowApp sunt oferiti sub forma de monede WowCoins, 100 de astfel de WowCoins avand valoarea de 1 dolar.

De ce sa folosesti WowApp?

WowApp aplicatii platforme

Pentru bani si pentru donatii. Poate suna ciudat, insa WowApp va ofera cel putin aceleasi beneficii precum WhatsApp Messenger, Facebook Messenger, Telegram sau Viber, insa va ajuta sa castigati si bani si ce e mai important decat sa castigati bani din activitățile pe care oricum le faceți pe gratis în celelalte aplicații?

WowApp este un concept 100% romanesc care este deja foarte popular in Brazilia, Rusia sau Chile si este usor de inteles de ce, ideea de a primi bani in timp ce vorbesti cu prietenii fiind una extrem de atractiva, mai ales ca modelul in sine functioneaza.

Pentru a utiliza WowApp trebuie sa primiti o invitatie de la unul dintre prietenii vostri care este deja activ in retea, sau de la una dintre ONG-urile partenere in retea, deci puteti deveni utilizatori oricand. Înscrie-te în WowApp prin intermediul uneia din ONG-urile partenere: OvidiuRo, Hospice Casa Speranței, Teach for Romania, Merci Charity Boutique, HHC România, Telefonul Copilului

Va recomand sa incercati WowApp indiferent ce retea de mesagerie folositi pentru ca, nu-i asa, cui nu i-ar place sa castige bani cand vorbeste cu prietenii, mai ales ca asta face zilnic?

Aplicatia este disponibila atat pentru platforma iOS, si o puteti descarca din aceasta pagina, cat si pe platforma Android, pe MAC sau pe Windows