Eroarea misterioasa a Apple Watch

Apple Watch eroare misterioasaApple Watch a fost lansat in primavara de catre compania Apple, iar unii dintre cei care au cumparat produsul au vazut pe ecranul dispozitivului eroarea pe care voi o vedeti in imaginea alaturata.

La o prima vedere se pare ca Apple Watch-ul cere incarcat deoarece bateria sa ar fi descarcata, insa in mod normal el ar afisa o baterie goala pentru a le sugera utilizatorilor ca in bateria sa nu se mai afla suficienta energie.

Eroarea de pe ecran a aparut dupa incarcarea produsului timp de cateva ore si din cauza sa Apple Watch-ul a refuzat sa porneasca timp de cateva ore pana intr-un moment in care a pornit singur si a putut fi utilizat de catre persoana care l-a cumparat de la compania Apple.

Contactand divizia de ajutor din cadrul celor de la Apple, detinatoarea acestui Apple Watch a primit o varietate de sugestii de la resetarea completa a ceasului, la repornire sau resincronizare cu iPhone-ul companion, insa desigur ca niciuna dintre aceste solutii nu a avut vreun efect.

Separat de acestea, reprezentantii Apple au sugerat faptul ca bateria acelui Apple Watch ar putea necesita inlocuire completa deoarece s-ar fi defectat, insa din moment ce el a pornit singur, eroarea va fi ignorata, cel putin pana cand va reaparea la o alta incarcare.

Daca vedeti aceasta eroare pe al vostru Apple Watch, atunci trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece el ar putea necesita inlocuire completa deoarece bateria ar fi defecta, inlocuirea bateriei nefiind posibila din cauza modului in care a fost gandit intregul smartwatch.