Cortana pentru iOS apare in primele imagini

Cortana iOSCortana pentru iOS este testata in versiune beta in momentul de fata, compania Microsoft oferindu-le unor posesori de iDevice-uri posibilitatea de a incerca noua aplicatie inainte ca ea sa fie disponibila pentru terminalele mobile ce ruleaza sistemul de operare al Apple.

Pentru inceput se pare ca doar 2000 de persoane vor avea ocazia de a incerca aplicatia Cortana pentru iOS prin sistemul Testflight oferit de catre compania Apple, insa functionalitatea acestui build beta este limitata, asa cum probabil se astepta deja foarte multa lume.

Deocamdata Cortana pentru iOS poate organiza evenimente in calendar pentru diverse intalniri importante existente pe parcursul unei zile, poate seta reminder-uri pe un PC cu Windows 10 si poate interactiona cu sistemul de operare la Microsoft in diverse moduri utile.

Pe iDevice-uri Cortana pentru iOS mai poate efectua cautari pe internet in baza unor intrebari puse de catre utilizatori, poate urmari pachete livrate de catre firme de curierat si alte cateva functii interesante, totul cu recunoasterea foarte usoara a cuvintelor rostite de catre utilizatori.

Desi deocamdata aplicatia Cortana pentru iOS este testata deocamdata pentru doar 2000 de persoane, Microsoft ar putea extinde lista de utilizatori in viitorul nu foarte indepartat.

5 COMENTARII

  1. Eu personal nu folosesc niciodată Siri. Doar de plictiseală și cu cerințe limitate. Așa că, din punctul meu de vedere, atât Cortana cât și Siri sunt semi-inutile.

  2. Aplicatiile astea sunt f bune cateodata.Te ajuta sa economisesti timp,evitand sa tastezi o multime de caractere in pagina de cautare Google.