Testeaza Cortana pentru iOS

Microsoft Cortana iOSMicrosoft Cortana pentru iOS este in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul companiei din Redmond, serviciul urmand a fi lansat oficial in urmatoarele luni pentru utilizatori.

Daca sunteti curiosi sa testati Cortana pentru iOS inaintea lansarii oficiale, ei bine compania Microsoft ofera posibilitatea de a participa la o sesiune de testare beta a software-ului, un numar limitat de utilizatori avand posibilitatea de a utiliza software-ul pe terminale.

Desi Cortana ar trebui sa fie un competitor pentru Siri sau Google Now, Cortana pentru iOS este doar o aplicatie companion pentru Windows 10, astfel ca va trebui sa rulati acest sistem de operare in PC-urile voastre pentru a putea utiliza toate functiile oferite.

Cortana is with you on your Windows 10 PC, tablet, and phone—helping you whenever and wherever you need it. But we also know that there’s a choice of mobile devices out there, so we want help from our Windows Insiders to make sure she’s a great personal assistant on iOS too. We’re looking for a limited number of people to get their hands on an early version of the […] Cortana for iOS beta … 

Cei de la Microsoft le ofera in aceasta pagina acces la sistemul beta de testare doar utilizatorilor din SUA si China, insa daca al vostru cont Windows Live are setata una dintre cele doua tari, va puteti inscrie si exista sanse mari sa fiti primiti pentru testare.

Acestea fiind spuse, astept primele voastre impresii in cazul in care veti fi acceptati.

 

3 COMENTARII