Apple Watch – vedeta produselor Apple de Black Friday

Apple Watch aur reduceri black fridayApple Watch a fost lansat de catre compania Apple in luna aprilie a acestui an, iar pana acum a doborat recorduri de vanzari in categoria smartwatch-urilor, insa comparandu-le cu alte tipuri de produse, ele nu ridica vreo spranceana.

Desi Apple Watch nu a generat inca zecile de milioane de vanzari sperate de catre unii analisti, se pare ca Black Friday a adus o crestere serioasa in vanzarile acestui produs al companiei Apple, multiple mari lanturi de magazine din SUA raportand cerere puternica pentru dispozitiv.

Fara a oferi cifre privind vanzarile Apple Watch in perioada Black Friday, analistii americani sustin ca smartwatch-ul se vinde bine atat in magazinele Apple, cat si in cele ale partenerilor celor din Cupertino, o situatie destul de surprinzatoare pentru foarte multa lume in momentul de fata.

Totusi, daca ne gandim ca in unele magazine inclusiv Apple Watch din aur a avut 50% reducere, probabil nu este greu de inteles de ce acest ceas inteligent al companiei Apple este foarte cautat de catre americani in aceasta perioada, lucrurile urmand a fi similare in perioada Craciunului.

Demand for the overhyped wrist gadget was showing “signs of life” at Apple stores and other chains on Black Friday, according to FBR Capital Markets analyst Daniel Ives. That’s despite the fact that Apple Watch sales reportedly have been disappointing since an April launch because of the watch’s high price tag, mixed reviews and glitches.

Desi se preconizeaza vanzari puternice ale Apple Watch pentru perioada Craciunului, e putin probabil totusi ca smartwatch-ul sa indeplineasca previziunile initiale de 40 de milioane de vanzari doar in cursul anului 2015, analistii entuziasmandu-se putin prea mult in momentul lansarii ceasului.

Desi reducerile nu sunt de 50%, in aceasta pagina gasiti Apple Watch-uri la pret redus in Romania.