Cate o tableta iPad vanduta in fiecare secunda vineri

iPad vanduta fiecare secundaDesi vanzarile de tablete iPad au scazut constant in ultimii ani, Black Friday in SUA pare sa fi dat startul unei cresteri in popularitatea tabletelor produse de catre compania Apple.

Conform unui dintre partenerii celor din Cupertino, cate o tableta iPad a fost vanduta in fiecare secunda a zilei de vineri in cadrul promotiilor Black Friday la magazinele Target si vorbim aici despre 86400 de unitati comercializate doar de catre acest lant de magazine vineri.

Separat de iPad, se pare ca si Apple Watch-urile la pret redus au fost populare vineri in magazinele celor de la Target si chiar daca ei probabil nu au vazut Apple Watch din aur la jumatate de pret, este clar ca americanii sunt interesati de produs daca el are un pret corect.

Black Friday in SUA este un fenomen de shopping care aduce adevarate reduceri pentru produsele comercializate de catre diverse magazine online, iar aici nu vorbim despre banalele 15 procente de reducere aplicate in Romania, ci de reduceri de 50% sau chiar mai mari pentru produse Apple.

Deocamdata nu se stie ce fel de vanzari au inregistrat alti parteneri ai companiei Apple in cadrul Black Friday, insa probabil vorbim despre un succesl cel putin la fel de mare pentru aceleasi produse ale companiei Apple.

Chiar daca un Romania reducerile nu sunt de 50%, in aceasta pagina gasiti reduceri bune la tablete iPad.