Apple dezvolta curele ce afiseaza alerte ca Apple Watch

curea ecran Apple WatchPentru ca Apple Watch nu are de unul singur puterea de a ii oferi companiei Apple control total asupra pietei wearable-urilor, cei din Cupertino devolta in momentul de fata curele care sunt capabile sa afiseze alerte intr-un mod similar cu cel al Apple Watch.

Informatia este oferita de un brevet de inventie publicat astazi, in el compania Apple descriind o modalitate prin care curele din testatura sunt capabile sa ne redea fara probleme informatii pe care un Apple Watch le poate afisa de unul singur in momentul de fata.

Acest tip de curele din tesatura ar avea incorporat un cablu din fibra optica menit sa se ilumineze pentru a afisa informatiile, tesatura fiind facuta intr-un asemenea mod incat materialul obisnuit sa permita iluminarea si afisarea de informatii desi in mod normal ar impiedica totul.

Apple descrie trei metode prin care ar putea realiza o asemenea curea din tesatura, cablul din fibra optica putand fi iluminat total, partial sau acoperit de material pentru a afisa informatiile in felul dorit de catre compania americana, ideea in sine fiind interesanta.

A woven fabric includes light transmissive fibers woven into the fabric to provide a visual display. The fabric may be used as a tether to releasably connect a portable electronic device to a user. The light transmissive fibers may transmit light to convey information to the user.

Apple descrie in brevetul sau si metode prin care smartphone-uri sau laptop-uri ar putea beneficia de aceasta tehnologie, insa ea este utila doar in cazul wearable-urilor si exista sanse ca intr-un viitor nu foarte indepartat sa vedem un produs care sa o incorporeze in metoda descrisa acum.

Desigur ca nimeni nu stie cat timp va trece din momentul in care vedem acest brevet de inventie si pana in momentul in care un produs cu ea implementata ar putea fi disponibil, asa ca trebuie sa aveti rabdare daca ideea Apple va place.

1 COMENTARIU