eMAG implineste 14 ani si ofera reduceri de 10 milioane de lei

eMAG 14 anieMAG implineste 14 ani de la infiintare si asa cum ne-a obisnuit deja de vreo 2 ani incoace, isi va sarbatori ziua cu o campanie promotionala in aceasta pagina prin care va oferi reduceri de 10 milioane de lei pentru produsele disponibile in oferta.

Avand in vedere ca eMAG are peste 600.000 de produse listate pentru vanzare in regim propriu si prin diversi parteneri, va dati seama ca veti putea cumpara orice cu o reducere de 10% care va fi oferita sub forma unui card cadou care va va fi oferit prin email dupa achizitie.

Aceasta reducere de 10% aplicata pentru produse sub forma unui card cadou este suplimentara celei existente pentru produsele din oferta eMAG, astfel ca vorbim despre suprapunerea unei reduceri standard pentru un produs cu cea aniversara.

eMAG implineste 14 ani si ofera reduceri de 10 milioane de lei

Avand in vedere ca vorbim despre un total de reduceri de 10 milioane de lei, cei de la eMAG vor avea un counter care va fi actualizat la diverse intervale de timp, astfel ca veti sti pe parcursul zilei cat timp mai aveti ocazia de a profita de aceasta promotie.

Card-urile cadou ce reprezinta 10% din valoarea comenzii voastre vor putea fi utilizate la o data specificata de catre cei de la eMAG pentru a cumpara anumite produse, deci va trebui sa citit cu atentie ceea ce este specificat in emailul trimis de catre magazin.

Conform informatiilor oferite pana acum, eMAG va organiza campanai de reduceri in aceasta pagina incepand cu dimineata zilei de 7 decembrie, insa trebuie sa stiti ca nu vorbim despre un eveniment similar celui organizat cu ocazia Black Friday.

Practic vor exista unele oferte promotionale fata de cele standard, insa regula generala este aplicarea unei reduceri de 10% sub forma unui card cadou pentru orice comanda, deci nu va asteptati sa vedeti iPhone 6 la 2000 LEI sau iPad Mini 2 la pret foarte mic.

11 COMENTARII

  1. Eu am dat comanda de cauciucuri la 99 ron de blackfriday si mi.au trimit unu pe 27.11 si unu azi 04.12 🙂 comanda partiala cica..

  2. Si eu am comandat de blackfriday 2 cauciucuri de iarna si încă nu au ajuns (in schimb iarna a ajuns)…poate ajung in primăvara când nu mai am nevoie de ele

  3. Acuma dau reducere sub forma de vouchere 10% si luna viitoare cand sa le folosesti produsele sunt mai scumpe cu 10% si uite asa mai fac ceva profit …