Reducerile lui Mos Nicolae

reduceri mos nicolaeDa, am intrat de cateva zile in luna cadourilor, iar pe 6 decembrie Mos Nicolae va lasa in ghetutele celor cuminti diverse cadouri pe care in aceasta perioada le strange cu darnicie din diversele magazine din Romania care au o gama variata de promotii.

Chiar daca Black Friday 2015 a adus foarte multe produse la pret redus serios fata de valoarea normala, reducerile de Mos Nicolae vin totusi cu o gama foarte variata de promotii care va ajuta sa aduceti putina bucurie in inima persoanelor apropiate din viata voastra si nu numai.

Desi sarbatoarea este la doar doua zile distanta de catre noi, nu foarte multe magazine online si-au facut curajul pentru a oferi promotii, insa in cadrul acestui articol va voi ajuta sa le descoperiti pe cele mai bune dintre ele, adica exact cele care merita cumparate.

Ca de obicei, articolul va fi actualizat constant pana in data de 6 decembrie cu cele mai bune promotii existente in magazinele online din romania la laptop-uri, tablete, smartphone-uri, televizoare si multe, multe altele, asa ca faceti-i un bookmark pentru a-i vedea rapid toate noutatile.

UPDATE 14:05 : 

  1. Orange a anuntat lista de reduceri de Craciun in aceasta pagina.

Deocamdata magazinele care organizeaza reduceri de Mos Nicolae sunt :

  1. Flanco;
  2. Altex;
  3. evoMAG;
  4. SensoDays;
  5. Telekom