Apple a crescut limitele de melodii in Biblioteca Muzicala iCloud

limita Biblioteca Muzicala iCloudFara a anunta in vreun fel schimbarea, compania Apple a modificat limitele de melodii care pot fi incarcate de catre utilizatori in iCloud Music Library, Biblioteca Muzicala iCloud, sau sistemul iTunes Match.

Compania Apple a promis acum cateva luni ca va modifica aceste limite pentru a permite atasarea mai multor melodii la Apple ID-uri, astfel ca incepand de zilele trecute utilizatorii pot avea nu doar 25.000 de melodii atasate conturilor, ci pana in 100.000, deci de 4 ori mai multe.

Practic vorbim despre 100.000 de melodii care pot fi ascultate oricand de pe un singur Apple ID, schimbarea oferita de catre Apple fiind un majora care cu siguranta va motiva si mai multe persoane sa incerce Apple Music in viitorul nu foarte indepartat.

Oficial cei de la Apple nu au confirmat deocamdata schimbarea, insa unii utilizatori au inceput sa arate dovezi ale faptului ca limita de 25.000 de melodii a fost anulata, asa ca daca ati atins acest prag in Apple Music, atunci veti putea atasa mai ulte melodii.

Din pacate iTunes Match nu este disponibil in Romania deocamdata, asa ca nu puteti beneficia de el, insa Biblioteca Muzicala iCloud poate fi activata in tara noastra pentru Apple Music, asa ca puteti macar sa va bucurati de aceasta facilitate in pretul platit.

Voi ce parere veti despre schimbarea facuta de catre Apple ?