Prima Pagina iPhone 7C iPhone 7C este dorit de surprinzator de multa lume

iPhone 7C este dorit de surprinzator de multa lume

iPhone 6C lansareiPhone 7C ar urma sa fie lansat in cursul anului 2016 daca este sa dam crezare celor mai recente zvonuri legate de viitorul smartphone al celor de la Apple, dispozitivul urmand a avea o combinatie intre hardware-ul iPhone 5S si iPhone 6S.

Avand in vedere ca foarte multa lume se intreba de ce ar mai lansa Apple un smartphone cu ecran de 4 inch din moment ce terminalele cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch inregistreaza vanzari atat de bune, un fond de investitii a analizat interesul vis-a-vis de o potentiala lansare a iPhone 7C.

Conform informatiilor inregistrate de catre acest fond de investitii, iPhone 7C ar fi dorit de 20% dintre americani in momentul de fata, acestia fiind interesati sa cumpere un iPhone cu ecran de 4 inch, iar daca acest nou terminal va fi mai bun decat iPhone 5S, atunci el va fi in centrul atentiei.

Desi 31% dintre americani prefera iPhone 6 sau iPhone 6S si 27% prefera iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus, iata ca exista un numar foarte mare de persoane care inca mai este interesat sa achizitioneze un terminal cu un ecran de 4 inch desi Apple a facut de un an si jumatate trecerea spre ceva mai bun.

We believe that part of the reason that over 20% of smartphone users still say they prefer a 4″ screen size is they still have older model iPhones.┬áWhen they upgrade to a 4.7″ screen with an only slightly bigger footprint in the pocket, we expect those users would be converts to the larger screen size.

Conform celor de la Piper Jaffray, care au realizat acest studiu, iPhone 7C ar urma sa fie vandut la pretul standard de 450 de dolari in SUA, insa cred ca estimarea este cu 100 de dolari mai mica decat pretul pe care compania Apple il va cere efectiv pentru produs.

Indiferent cat va cere Apple pe iPhone 7C, cu 20% dintre americani interesati detelefoane cu ecrane de 4 inch, este clar ca inca exista o poata mare pe care Apple o poate accesa.

 • Srb Srb

  eu zic ca daca va exista, va fi lansat tot in septembrie

 • Marius

  Corect Srb Srb

 • KTA

  Eu zic ca in septembrie lanseaza i7 si i7 plus iar acest melange i5s&i6, se va numi i6c si se va lansa pana in jumatatea lui 2016.

 • Mircea

  Radio Santz!

 • Liviu Verestiuc

  Personal eu cred ca studiile astea la comanda sunt facute sa iti spele creierul si sa te pregateasca psihologic sa cumperi viitorul telefon.
  In foamea lor dupa bani iti manipuleaza mintea si creierul dupa cum vor ei : ba ca telefonul 7c este dorit de enorm de multa lume, ba ca Samsung 7 da ceata la iphone 6, ba ca camera telefonului x face poze mai bune ca un dslr… si uite asa iti spala creierul cu tot felul de prostii incat ajungi o marioneta a societatii de consum…
  Deja telefoanele de top au specificatii cu mult peste nevoile majoritatii utilizatorilor…insa telefonul tau nu are un an si deja ti se spala creierul pt viitorul telefon ce va aparea in cateva luni…
  Asta chiar daca in final telefonul ti-l aduce mosul. ­čÖé

 • Claudiu D

  Asta doar daca ai o personalitate debila usor de “spalat” …deci doar cine se lasa spalat ….
  Sunt convins ca marea majoritatea a oamenilor nu cumpara un tel in baza unui studiu sau a unei statistici !

 • lucian84

  Sunt foarte multi oameni care cumpara un produs in baza unei statistici sau studiu. Care crezi ca sunt rolul recenziilor sau testele de procesare, viteza, calitate ??? Toate acestea nu sunt un lucru r─âu, pentru crearea concurentei ├«ntre firme, dar problema este alta, multe din acestea nu sunt adev─ârate iar scopul lor este manipularea popula╚Ťiei. De exemplu aceasta ╚Ötire are implementat i forma foarte des ├«nt├ólnita de manipulare, citez “foarte mult─â lume este interesat─â sa achizi╚Ťioneze un iPhone 7C” telefon care nici macat nu exista. Odat─â implantata aceasta idee ii face pe oameni sa se g├óndeasc─â asupra viitorului, oare o sa ap─âra un astfel de telefon, ce aduce asta, cu ce e mai bun dec├ót altele si de aici ├«╚Öi intra in rol, studiile si recenziile care or sa ap─âra odat─â cu apari╚Ťia produsului !!! Habar nu ave╚Ťi unii dintre voi cat de manipula╚Ťi suntem, si aici ma refer la manipulare in orce domeniu, baza economie este produc╚Ťia si consumul, altfel pentru ce s-Ar mai zbate cineva da produc─â. Iar ca rezultat se produce pe l├óng─â controlul popula╚Ťiei si dezvoltarea societ─â╚Ťii !!

 • Srb Srb

  Totul este sa iti cumperi ce iti permiti si ce iti place, vazut inainte probat etc dar nu multa lume mai este asa, Deja sunt sigur ca in america multi au optat pt planul tarifar care iti aduce in fiecare an iphone nou