iPhone 7C este dorit de surprinzator de multa lume

iPhone 6C lansareiPhone 7C ar urma sa fie lansat in cursul anului 2016 daca este sa dam crezare celor mai recente zvonuri legate de viitorul smartphone al celor de la Apple, dispozitivul urmand a avea o combinatie intre hardware-ul iPhone 5S si iPhone 6S.

Avand in vedere ca foarte multa lume se intreba de ce ar mai lansa Apple un smartphone cu ecran de 4 inch din moment ce terminalele cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch inregistreaza vanzari atat de bune, un fond de investitii a analizat interesul vis-a-vis de o potentiala lansare a iPhone 7C.

Conform informatiilor inregistrate de catre acest fond de investitii, iPhone 7C ar fi dorit de 20% dintre americani in momentul de fata, acestia fiind interesati sa cumpere un iPhone cu ecran de 4 inch, iar daca acest nou terminal va fi mai bun decat iPhone 5S, atunci el va fi in centrul atentiei.

Desi 31% dintre americani prefera iPhone 6 sau iPhone 6S si 27% prefera iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus, iata ca exista un numar foarte mare de persoane care inca mai este interesat sa achizitioneze un terminal cu un ecran de 4 inch desi Apple a facut de un an si jumatate trecerea spre ceva mai bun.

We believe that part of the reason that over 20% of smartphone users still say they prefer a 4″ screen size is they still have older model iPhones. When they upgrade to a 4.7″ screen with an only slightly bigger footprint in the pocket, we expect those users would be converts to the larger screen size.

Conform celor de la Piper Jaffray, care au realizat acest studiu, iPhone 7C ar urma sa fie vandut la pretul standard de 450 de dolari in SUA, insa cred ca estimarea este cu 100 de dolari mai mica decat pretul pe care compania Apple il va cere efectiv pentru produs.

Indiferent cat va cere Apple pe iPhone 7C, cu 20% dintre americani interesati detelefoane cu ecrane de 4 inch, este clar ca inca exista o poata mare pe care Apple o poate accesa.