Samsung Galaxy S7 va fi mai rapid ca iPhone 6S

Samsung Galaxy S7 va fi mai rapid ca iPhone 6SSamsung Galaxy S7 va fi mai rapid ca iPhone 6S, iar asta deoarece in noul smartphone de top al companiei coreene se va regasi un procesor special imbunatatit pentru a le oferi clientilor sai cele mai bune performante posiibile.

Mai exact, Samsung Galaxy S7 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 820, insa acesta va fi special modificat pentru Samsung in ideea de a functiona cu mai putina caldura degajata si cu mai putina energie consumata, dar la o frecvetnta de lucru mai mare decat in mod normal.

Conform unei surse asiatice, acest chip Qualcomm Snapdragon 820 special facut pentru Samsung Galaxy S7 ar obtine in testele de performanta rezultate mai bune decat iPhone 6S, insa apropiate de cele pe care iPad Pro le ofera cu al sau chip A9X.

Mai exact, Samsung Galaxy S7 ar obtine scoruri de 2456 puncte in testele single-core pentru procesor, iPhone 6S avand intre 2400 – 2500 puncte in acelasi text, iPad Pro cu al sau A9X obtinand peste 3000 de puncte in aceste teste, deci aici va fi cu 20% mai rapida.

In testele multicore, Samsung Galaxy S7 obtine scoruri de peste 5400 de puncte, deci cu peste 20% mai mari decat cele ale iPhone 6S, insa foarte apropiate de cele ale iPad Pro, asa ca smartphone-ul de top al Apple nu va mai domina performantele de la inceputul anului viitor.

Adevarul este ca anual cei de la Samsung lanseaza smartphone-uri care in testele de performanta se dovedesc a fi mult mai rapide decat iPhone-urile sau majoritatea competitorilor Android, insa in viata reala nu reusesc sa demonstreze acest lucru.

Daca Samsung va actiona precum anul trecut, atunci Samsung Galaxy S7 va fi prezentat inaintea Mobile World Congress 2016, care va avea loc incepand cu 22 februarie in Barcelona, insa exista si zvonuri care sustin ca lansarea ar putea avea loc mai devreme pentru a creste vanzarile Samsung.