Catalog de REDUCERI eMAG la implinirea a 14 ani de activitate

Catalogul de REDUCERI eMAG la implinirea a 14 ani de activitate a fost publicat in cursul noptii trecute de catre cel mai mare magazin online din Romania, el aratandu-ne ce promotii vor fi disponibile pentru noi in momentul in care magazinul se va deschide.

Exact precum in cazul Black Friday, cei de la eMAG ne ofera posibilitatea de a vedea in avans in aceasta pagina toate reducerile care vor fi oferite suplimentar de acel card cadou in valoare de 10% din comanda noastra, reducerile fiind cumulate pentru clienti.

Lista de reduceri este foarte lunga, dupa cum probabil s-au si asteptat unii dintre voi, cei de la eMAG avand pregatite niste promotii foarte interesante pentru a convinge lumea ca un card cadou in valoare de 10% din comanda totala merita primit astazi.

Mai jos aveti o parte dintre reducerile din catalogul de reduceri eMAG cu ocazia implinirii a 14 ani de existenta, iar restul il puteti vedea in aceasta pagina.

catalog reduceri eMAG 14 ani

Articolul precedentEmptyPasscode protejeaza codul de siguranta al iOS 9
Articolul următor14 ani de eMAG.ro sarbatoriti cu reduceri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.