Prima Pagina Cydia EmptyPasscode protejeaza codul de siguranta al iOS 9

EmptyPasscode protejeaza codul de siguranta al iOS 9

EmptyPasscodeEmptyPasscode este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 9, iar cu ajutorul sau ne putem asigura ca nimeni nu va vedea codul de siguranta pe care il introducem pentru a debloca terminalele.

Daca in mod normal ecranul pentru introducerea codului de siguranta afiseaza o un dialpad sau o tastatura pentru a introduce litere sau cifre, EmptyPasscode va ascunde toate aceste elemente grafice si va afisa doar butoanele, astfel incat nimeni sa nu stie ce introduceti acolo.

EmptyPasscode is a free package. So is a simply package that hides the Numbers an Letters on Lockscreen. Requires iOS 8/9. No Teste don iOS 7. Works with Anemone and Winterboard, Also Works on iPhone 4 up to iPhone 6 (S) Plus and iPod 5 and 6.

EmptyPasscode este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

 • VYC

  Am si eu o dilema cu fingerprint-ul pe 6s. Nu vrea sa deblocheze telefonul. Imi spune mereu ca amprenta nu este recunoscuta. Am incercat sa sterg toate amprentele, sa salvez amprente noi dar tot nu vrea sa se deblocheze. Nu vreau sa reinstalez ios-ul deoarece pierd jb. A mai avut cineva problema asta? Mc

 • Edy

  Încearcă un restart

 • Robert

  De ce când urmez linkul nu imi merge zice sa instalez mai multe surse deși am repo ul bigboss in cydia

 • Robert

  Rezolvat :))

 • xxx

  VYC nu vrei sa dai restore ca pierzi JB dar daca ajungi la garantie nu tot asta faci ?

 • VYC

  Am incercat restarturi , am dezinstalat instantfingerprint si toate app din cydia fara nici o rezolvare. Pana la urma cred ca restore e rezolvarea 😒