Facebook a retras 3 aplicatii din App Store

Facebook retrage aplicatii App StoreFacebook a anuntat in cursul acestei seri retragerea din App Store a 3 dintre aplicatiile lansate pentru utilizatorii din lumea intreaga, anuntul venind la doar cateva ore dupa unul similar facut de catre compania Dropbox.

In cazul celor de la Facebook vorbim despre retragerea din App Store a aplicatiilor Slingshot, Rooms si Riff, ele fiind lansate in ultimii ani pentru a genera concurenta pentru o diversitate de aplicatii extrem de populare, insa din pacate Facebook nu a reusit sa obtina ceea ce si-a propus.

Creative Labs a fost denumirea proiectului in baza caruia au fost create aceste aplicatii, el fiind inchis de catre compania americana impreuna cu retragerea celor 3 aplicatii din App Store, astfel ca daca le aveti in terminale, le veti putea folosi pana le pierdeti.

Facebook sustine ca o buna parte dintre functiile acestor aplicatii au fost deja integrate in aplicatia principala Facebook si in cea Messenger, astfel ca putina lume le va simti lipsa din moment ce ele exista in doua dintre cele mai populare aplicatii ale retelei de socializare.

The social networking giant has quietly curtailed its Creative Labs, the startup-like initiative that encouraged its employees to design innovative and unusual mobile software. Among the first casualties: Slingshot, an ephemeral messaging service that competed with Snapchat, and Rooms, a group messaging service.

Acestea fiind spuse, Facebook a scapat de 3 aplicatii care nu-i aduceau foarte multe beneficii, compania avand acum posibilitatea de a se concentra pe proiecte mult mai importante.

5 COMENTARII

  1. Off topic. Stie cineva daca si aplicatia “Car Monitor” a fost retrasa? Am schimbat device-ul si cand am intrat in app store nu am mai gasit aplicatia (platita cu ceva timp in urma). Am dat restore din backup in speranta recuperarii, dar dupa ce a aparut pe device si dupa ce a adus datele de pe Claud, a disparut. Are cineva idee cum o pot recupera? Va multumesc.