iPad in topul celor mai discutate produse IT in 2015

iPad Mini 4 cel mai bun ecranDesi poate parea greu de crezut avand in vedere vanzarile scazute, iPad a fost in topul celor mai discutate produse IT in cursul anului 2015, cel putin daca ne bazam pe ceea ce ne spune celebra companie Twitter.

Cei de la Twitter au publicat un top al celor mai populare subiecte de discutie in cadrul propriei retele de socializare, ele fiind identificate prin intermediul hashtag-urilor folosite de catre utilizatori, iar tableta iPad a celor de la Apple ocupa prima pozitie in top.

Dupa cum veti vedea si din topul de mai jos, tableta iPad ocupa prima pozitie in fata binecunoscutei retele de publicare de muzica numita SoundCloud, in urma sa aflandu-se sistemul de operare Android, aplicatia Periscope, iPhone-ul inchizand un top 5 select.

Ca tableta iPad a generat mai multe discutii pe Twitter decat iPhone sau Android este cu adevarat surprinzator, insa interesant este si faptul ca inclusiv numele companiei Apple apare in top 10 pe pozitia a 8-a, cu doar doua locuri in fata denumirii companiei Twitter.

  1. #iPad
  2. #SoundCloud
  3. #Android
  4. #Periscope
  5. #iPhone
  6. #Amazon
  7. #YouNow
  8. #Apple
  9. #startup
  10. #Twitter

Desi tabletele iPad nu mai genereaza vanzari la fel de mari precum in anii trecuti, se pare ca ele inca sunt in atentia utilizatorilor din lumea intreaga care discuta in numar foarte mare despre produsul celor de la Apple, iar acest lucru demonstreaza ca inca nu a venit vremea ca iPad sa dispara.

Pentru Apple acesta este un semn ca iPad poate renaste cu suficient de multe inovatii importante, insa ramane de vazut daca cei din Cupertino vor mai investi la fel de multa energie in aceasta categorie de produse.