Samsung Galaxy S7 si S7 Plus – primele presupuse imagini

8

Samsung Galaxy S7 si S7 PlusSamsung Galaxy S7 si S7 Plus apar astazi in ceea ce ni se spune a fi prima schita facuta in baza specificatiilor finale ale celor doua terminale, compania Samsung pregatind in acest moment intrarea in productie a ambelor dispozitive.

Aceste reproduceri 3D au fost facute de catre un producator de carcase pentru smartphone-uri, acesta cumparand schite de la unul dintre partenerii Samsung pentru a putea crea carcase si huse gata de vanzare in momentul in care Samsung Galaxy S7 si S7 Plus vor fi lansate.

Conform acestui producator, Samsung Galaxy S7 va avea 143.37 mm inaltime cu 70.8 mm latime si 6.94 mm grosime, specificatiile fiind extrem de apropiate de cele ale Samsung Galaxy S6, dupa cum unii speculau deja inca de acum cateva luni.

Samsung Galaxy S7 Plus ar urma sa aiba 163.32 mm inaltime cu 82.01 mm latime si 7.82 mm grosime, iar in baza acestor informatii se pare ca Samsung ar intentiona sa implementeze un ecran de aproape 6 inch in acest model al terminalului sau.

Samsung Galaxy S7 si S7 Plus 1

Interesant este faptul ca Samsung Galaxy S7 si S7 Plus ar urma sa aiba aceleasi caracteristici de design, dar dimensiuni diferite, cei de la Samsung fiind dispusi sa renunte la seria Edge care a fost laudata de atat de multa lume, preferand o strategie apropiata de cea a Apple.

Totodata, pastrarea design-ului Samsung Galaxy S6 era asteptata de foarte multa lume avand in vedere ca in ultimii ani cei de la Samsung au facut modificari minore pentru aspectul terminalelor lor de top, aceasta decizie fiind aspru criticata de foarte multa lume.

Samsung Galaxy S7 si S7 Plus 2

Oficial compania Samsung nu a confirmat existenta Samsung Galaxy S7 pana in prezent, insa neoficial se pare ca ea s-ar pregati sa lanseze terminalul pe piata dupa o prezentare ce ar urma sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2016 care va avea loc la Barcelona in perioada 22 – 25 februarie 2015.