Samsung Galaxy S7 si S7 Plus – primele presupuse imagini

Samsung Galaxy S7 si S7 PlusSamsung Galaxy S7 si S7 Plus apar astazi in ceea ce ni se spune a fi prima schita facuta in baza specificatiilor finale ale celor doua terminale, compania Samsung pregatind in acest moment intrarea in productie a ambelor dispozitive.

Aceste reproduceri 3D au fost facute de catre un producator de carcase pentru smartphone-uri, acesta cumparand schite de la unul dintre partenerii Samsung pentru a putea crea carcase si huse gata de vanzare in momentul in care Samsung Galaxy S7 si S7 Plus vor fi lansate.

Conform acestui producator, Samsung Galaxy S7 va avea 143.37 mm inaltime cu 70.8 mm latime si 6.94 mm grosime, specificatiile fiind extrem de apropiate de cele ale Samsung Galaxy S6, dupa cum unii speculau deja inca de acum cateva luni.

Samsung Galaxy S7 Plus ar urma sa aiba 163.32 mm inaltime cu 82.01 mm latime si 7.82 mm grosime, iar in baza acestor informatii se pare ca Samsung ar intentiona sa implementeze un ecran de aproape 6 inch in acest model al terminalului sau.

Samsung Galaxy S7 si S7 Plus 1

Interesant este faptul ca Samsung Galaxy S7 si S7 Plus ar urma sa aiba aceleasi caracteristici de design, dar dimensiuni diferite, cei de la Samsung fiind dispusi sa renunte la seria Edge care a fost laudata de atat de multa lume, preferand o strategie apropiata de cea a Apple.

Totodata, pastrarea design-ului Samsung Galaxy S6 era asteptata de foarte multa lume avand in vedere ca in ultimii ani cei de la Samsung au facut modificari minore pentru aspectul terminalelor lor de top, aceasta decizie fiind aspru criticata de foarte multa lume.

Samsung Galaxy S7 si S7 Plus 2

Oficial compania Samsung nu a confirmat existenta Samsung Galaxy S7 pana in prezent, insa neoficial se pare ca ea s-ar pregati sa lanseze terminalul pe piata dupa o prezentare ce ar urma sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2016 care va avea loc la Barcelona in perioada 22 – 25 februarie 2015.

8 COMENTARII

  1. Se vede cat succes a avut Edge….
    Si nu spun asta din răutate, sau sa înțeleagă greșit uni utilizatori de samsung care mai bântuie aceste locuri, dar in momentul in care ”IPhone Edge” o sa apară pe piața, sunt ferm convins ca o sa aibă un succes de neimaginat. Când a apărut IPhone 6S am zis ca nu are multe lucruri in plus fata de IPhone 6, dar se pare ca Galaxy s7 nu este departe de Galaxy s6. Si nu va așteptați la o inovatei de design din partea samsung, pana după IPhone 7…..

  2. Mie mi s-a parut foarte reusit S6 Edge, mai reusit ca si iPhone 6. Mie mi se par seci terminalele iPhone 6 (detin unul) fata de S6 Edge. Cel mai frumos telefon lansat de catre apple a fost iPhone 5s Gold in opinia mea.

  3. Ai punctat foarte bine Alex.
    Scoate cineva o ‘Pruna’ – succes limitat.
    Scoate Apple o ‘iPruna’ – succes garantat.
    Eu inca stau si ma mir de aberatia asta. Pentru mine toate firmele sunt la fel. Mi-e indiferent ca se numesc Apple, Samsung sau Microsoft. Pe mine ma intereseaza produsul nu marca. Nu ii inteleg pe cei care se dau cu capul de pereti cand e vorba de o firma.
    PS: nici in ‘real life’ nici in ‘online’ nu stau de vorba cu persoane dubioase. Aviz Srb.

  4. Nu e vorba de brand, doar stabilitate si timp de raspuns/executie comanda.
    iOS si OSx fac treaba impecabil.
    Nu stiu cati dintre voi aveti un mac dar incercati sa vedeti diferenta de stabilitate si raspuns in rularea aplicatiilor. Apple e scump doar pentru soft si accesul la seviciile lor.
    Nu costest ca celelalte nu sunt bune, dar e mai stabila si mai sigura infrastructura apple.

  5. ios inca este discutabil, abia cu ios 9.2 pare sa fie ce ar fi trebuit sa fie din momentul lansarii, dar mac este normal este optimizat, pe macbook Apple folosesc pt chip respective numai high end de la intel

  6. Tocmai ce ai facut-o
    Dar nah poate tie iti place sa ai o corcitura de ecosistem, apple samsung microsoft cate una din fiecare
    Eu dupa apple as merge doar pe micrososft