Google Calendar ofera noi functii in iOS

Google reminderGoogle a anuntat implementarea unei noi functii in Google Calendar incepand de ieri, astfel ca utilizatorii vor putea vedea intr-o singura interfata intalnirile si listele de lucruri care trebuie facute, astfel incat totul sa fie facut exact asa cum trebuie.

Toate aceste informatii sunt sincronizate automat in aplicatia Inbox, dar si in Gmail, Google Keep sau Google Now, astfel ca indiferent ce serviciu dintre acestea veti utiliza, veti avea in mod constant toate informatiile necesare la indemana pentru a nu uita sa faceti ceva.

Aplicatia Google Calendar va afisa reminder-urile asa cum o facea si pana in prezent, insa acum permite adaugarea mult mai usoara a altora folosind butonul care in mod normal ne permitea sa adauga doar intalniri importante, optiunea pentru reminder-uri fiind disponibila de acum.

Google Calendar va afisa si o noua interfata pentru a face apeluri sau a trimite email-uri ori verifica informatiile despre un zbor pe care urmeaza sa il luati, toate datele fiind sincronizate cu toate aplicatiile Google, deci datele vor fi disponibile oriunde si oricand.

Noua functie a Google Calendar este oferita incepand de astazi pe platforma iOS si va fi disponibila pe platforma Android in cursul acestei saptamani.