iOS 9.2 – probleme dupa instalare

probleme dupa instalarea iOS 9.2iOS 9.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple si avand in vedere ca vorbim despre un update major cu foarte multe schimbari, exista oricand sansa ca diverse probleme sa apara in timpul procesului de actualizare al iDevice-urilor.

Probleme dupa instalarea iOS 9.2 eu inca nu am intampinat si am facut actualizarea prin sistemul Software Update, Actualizare Software, creat de catre compania Apple, totul functionand fara probleme, cel putin de aseara si pana acum.

Din pacate am observat ca unii utilizatori au avut totusi diverse probleme in a-si folosi terminalele dupa instalarea iOS 9.2, iar aici ma refer la probleme de performanta, probleme cu imposibilitatea de a mai activa 4G, probleme cu conectarea la retele Wi-Fi, etc.

iOS 9.2 – probleme dupa instalare

In mod normal nu ar trebui sa existe probleme dupa instalarea iOS 9.2, insa pentru ca vorbim despre un update major si schimbarea unor functii interne ale sistemului de operare, oricand pot aparea complicatii care strica experienta de utilizare a terminalelor.

In general problemele de functionare sau incompatibilitate pot fi evitate prin instalarea actualizarilor pe terminale fara a folosi backup-uri sau sisteme de actualizare OTA, insa cine renunta la date doar pentru a avea parte de un update fara batai de cap ?

Daca totusi ati intampiant probleme dupa instalarea iOS 9.2, cea mai simpla metoda de a le rezolva este efectuarea unui restore si evitarea utilizarii unui backup anterior al iOS 9 sau iOS 8, aceasta metoda fiind cea mai eficienta pentru a rezolva orice fel de probleme.

Acestea fiind spuse, voi ce probleme ati intalnit dupa instalarea iOS 9.2 si ce ati facut pentru a le rezolva ?