iOS 9.2 rezolva o problema majora a iPad Pro

iPad Pro blocare incarcareiOS 9.2 vine cu foarte multe schimbari si ele nu se rezuma doar la performante sau implementarea de functii noi, ci vorbim si despre rezolvarea unor probleme importante, una dintre ele dand foarte mari batai de cap multor posesori ai iPad Pro.

Acum cateva saptamani va spuneam ca unele tablete iPad Pro se inchideau singure dupa ce erau scoase de la incarcat de catre utilizatori, repornirea lor rezolvand in majoritatea cazurilor situatia, asta in timp ce in altele era nevoie de inlocuirea completa.

In iOS 9.2 compania Apple sustine ca a rezolvat aceasta problema neobisnuita pentru un dispozitiv recent lansat pe piata, foarte multi intrebandu-se daca au cheltuit cu cap sume de aproape 1000 de dolari pentru versiunea de top a noii tablete iPad Pro.

In iOS 9.2 incarcarea ar trebui sa se faca fara vreun fel de probleme, iar deconectarea de la sursa de energie nu ar mai trebui sa inchida compelt tableta, sau cel putin asta sustine Apple cand le recomanda utilizatorilor sa faca update la cea mai recenta versiune a sistemului de operarea.

2 COMENTARII

  1. Am iOS 8.4.1 instalat, pe telefon imi apare upgrade la iOS 9.2 si prin iTunes upgrade la iOS 9.1. Cum pot instala iOS 9.2 prin iTunes?