Prima Pagina Apple TV 4 Apple TV 4 – viitorul televiziunii (Video)

Apple TV 4 – viitorul televiziunii (Video)

Apple TV 4 reclama nouaIn cursul noptii trecute compania Apple a lansat o noua reclama pentru Apple TV 4 intitulata viitorul televiziunii cei din Cupertino incercand sa prezinte lumii intregi cele mai bune aplicatii disponibile acum pentru produs.

De la jocuri si pana la aplicatii pentru socializare, pentru descoperire de continut sau cele ale retelelor de socializare, compania Apple prezinta o multitudine de titluri care sunt disponibile acum in App Store pentru noul sau produs, peste 4000 fiind oferite oficial.

Reclama face parte dintr-o serie extinsa de spoturi publicitare care au rolul de a prezinta aplicatiile de care utilizatorii se pot bucura pe Apple TV 4, compania Apple oferindu o multitudine de oportunitati de a descoperi continut nou pe produsele sale.

 • Julian

  @Zaone: Stiu ca, la un moment dat, cautai sa cumperi Apple TV 4. Banuiesc ca ai gasit, din moment ce nu a mai aparut acel banner…
  Nu cred ca mi-a scapat mie (dar cine-stie…poate ca da…), dar… ai facut cumva articol despre Apple TV 4? Cu pareri si impresii?
  Merci!

 • @Julian: Nu cautam eu, cauta un prieten.

 • Julian

  @Zaone: Ok, merci!