LG ironizeaza iPhone 6S

LG ironie AppleLG este unul dintre cunoscutii producatori de telefoane mobile normale si smartphone-uri, el avand o gama foarte variata de dispozitive Android pe care le comercializeaza fara un succes rasunator, asa ca profita de fiecare ocazie pentru a ataca diversi competitori.

Intr-o tentativa de a aduce LG V10 in atentia mai multor oameni, cei de la LG au ironizat camera iPhone 6S care iese in exteriorul carcasei, acelasi lucru intamplandu-se si la alte smartphone-uri lansate in ultimii ani pe pietele globale.

Totusi, avand in vedere ca iPhone 6 si iPhone 6S au inregistrat cele mai mari vanzari in ultimii 2 ani si au o camera care iese prea mult in exteriorul carcasei, aceasta ironie este indreptata in principal catre ele, LG spunand ca terminalul sau nu are un asemenea defect de design.

LG V10 nu a fost primit cu foarte multe aplauze de catre utilizatorii din lumea intreaga si vanzarile sale nu vor ridica sprancenele vreunui analist, insa cei de la LG fac orice pot pentru a-si aduce dispozitivele in atentia presei, inclusiv atacuri de acest gen.

6 COMENTARII

  1. Daca ai o husa, camera de la iPhone 6 e fix cat grosimea ei si totul vine perfect … si vorba aia – LG are o camera cu diametru cat jumătate de telefon 🙂

  2. gelozia pt ca le este frica sa nu piarda incontinuare din vanzari
    in cazul asta este vorba despre invidie?
    ma rog ceilalti au inteles