Boomerang update aduce versiunea pentru iPad si nu doar atat

Instagram BoomerangBoomerang este o aplicatie lansata cu cateva saptamani in urma in App Store de catre compania Instagram, ea fiind gandita pentru a concura cu noua functie Live photos implementata de catre compania Apple in iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Desi numele nu sugereaza acest lucru, aplicatia Boomerang inregistreaza un clip video sau o imagine care sunt redate incontinuu inainte si inapoi, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, ideea din spatele ei fiind interesanta intr-o gama restransa de situatii.

Conform celor de la Instagram, aplicatia Boomerang inregistreaza foarte rapid 10 poze pe care le transforma intr-un film de o secunda sau o imagine animata care este redata incontinuu inainte si inapoi, pozele putand fi partajate atat pe Instagram, cat si pe Facebook.

Aplicatia a fost actualizata in cursul noptii trecute, ea fiind acum disponibila inclusiv pentru tabletele iPad, oferind mai mult control asupra duratei inregistrarii clipurilor video si aducand suport pentru folosirea flash LED-ului camerelor terminalelor.

  • Now you can use Boomerang on your iPad.
  • You now have more control over the length of your video. Press and hold the capture button, and let go at the perfect moment.
  • Boomerang now works with your device’s flash, so you can make videos in the dark.

Aplicatia Boomerang este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.