Apple evita sa-si foloseasca propriul software

Final Cut Pro XApple este foarte mandra de toate produsele pe care le dezvolta pentru utilizatorii din lumea intreaga, promovandu-le cu costuri foarte mari in diverse medii fizice sau online, insa nu acelasi lucru este valabil pentru Final Cut Pro X.

Mai exact, compania Apple pare sa evite sa le ceara angajatilor sa foloseasca Final Cut Pro X, sau cel putin asta da de inteles o oferta de munca publicata de catre compania Apple in website-ul sau pentru un post dedicat unui editor video pentru reclamele ce urmeaza sa fie facute pentru Beats by Dre.

Final Cut Pro X a fost lansat de catre compania Apple cu ceva timp in urma si a fost o dezamagire inca din momentul aparitiei, foarte multi dintre editorii video profesionisti care foloseau software-ul Apple exprimandu-si in nenumarate randuri nemultumirile vis-a-vis de el.

In ciuda tuturor acestor probleme si a informatiilor publice divulgate de catre atat de multe persoane, compania Apple nu a facut prea multe pentru a repara problemele, iar acum pare sa fi abandonat Final Cut Pro X, cel putin din punct de vedere intern, intentiile publice putand fi anuntate in viitor.