Cum vezi informatii detaliate despre semnalul GSM al iPhone

XSignalXSignal este o aplicatie lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem afla informatii detaliate cu privire la puterea semnalului GSM din locatiile pe care le vizitam.

In imaginea alaturata puteti vedea cum functioneaza  aplicatia XSignal disponibila in Cydia, ea avand posibilitatea de a afisa o serie de parametri GSM in functie de nevoile noastre impreuna cu informatii despre geolocalizare prin GPS, totul fiind afisat inclusiv pe o harta cu log-urile testarilor.

XSignal is an easy field test tool, it can recorder some basic UMTS/GSM/LTE radio network parameters. and display these values in the handset, test track in the online MAP/Satellite, and stored as plain text files to the computer for MAPINFO, GOOGLE EARTH post-processing. For simple UMTS/GSM/LTE radio network coverage test.

XSignal este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

2 COMENTARII

  1. Ba da, sunt variante mult mai bune , insa pe Android. Ceva asemănător însă mult mai bun este Gmon din Google store(play).Face niște log-uri extraordinare, în 2G,3G sau 4G , face parte din apanajul unui inginer radio.Sau pt. chipseturile Mediatek este un soft extraordinar cu care poți modifica/selecta/inhiba orice funcție radio la niște parametri la un iphone nici nu poate visa fără J.B.
    Sunt gratuite, cu update-uri regulate.