Orange Film a implinit 10 ani

Orange Film a implinit 10 ani in luna decembrie, unul dintre cele mai importante si vechi proiecte ale Orange Romania aducand bucurie pentru peste 6 milioane de romani de-a lungul celor 10 ani in care a fost activ in cinematografele din tara noastra.

Conform celor de la Orange, Orange Film a ajutat peste 6 milioane de romani sa vada cele mai bune filme lansate in Romania, peste 2.385.000 ore de film au fost derulate in nu mai putin de peste 530 de zile de miercuri, realizarile proiectului fiind greu de egalat de vreun alt program similar.

Pentru cei dintre voi care nu stiu, Orange Film este un program Orange Romania prin care clientii Orange beneficiaza de reducere la biletele pentru film in cinematografele partenere din tara, iar rezultatele acestui proiect sunt cu adevarat impresionante.

Pentru a putea beneficia de reducerea oferita de catre Orange Film, un client Orange trebuie sa trimita un SMS la numarul 241 si sa prezinte coul unic, primit in SMS, la casa de bilete a cinematografului partener, programul fiind derulat doar in zilele de miercuri.

Orange Film are disponibila in App Store si o aplicatie pentru iOS, aceasta permitand descoperirea cinematografelor partenere din Romania si cererea de reducere, asa ca va recomand sa profitati de ea din plin.

Orange Film aniversare 10 ani