Prima Pagina aplicatii NAVIGON Europe este oferit la REDUCERE in App Store

NAVIGON Europe este oferit la REDUCERE in App Store

Navigon Europe

Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la REDUCERE din App Store-ul companiei Apple.

Compania dezvoltatoare a aplicatieir ofera la pret redus NAVIGON Europe si veti avea parte de un software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa.

Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.

WITH NAVIGON YOU CAN TURN YOUR IPHONE OR IPAD INTO A FULLY FUNCTIONAL MOBILE NAVIGATION SYSTEM. THANKS TO A FAITHFUL ADAPTATION OF THE MENU FUNCTIONS, THE APP FITS IN SEAMLESSLY WITH THE IOS OPERATING CONCEPT AND CAN BE INSTALLED ON ANY IPHONE 3GS, IPHONE 4, IPHONE 4S, IPHONE 5 OR IPAD DEVICE (THE NAVIGATION FUNCTION IS ONLY AVAILABLE ON THE IPAD WIFI +3G). 

Daca sunteti interesati de Navigon, atunci Navigon Europe este disponibil pentru DESCARCARE la PRET REDUS, de la 79.99 euro la 49.99 euro, in perioada urmatoare in App Store, asa ca ar fi bine sa beneficiati de ocazie pentru a il achizitiona.

 • Ionel Aviatorul

  Il am… Si iGO, ambele cu licenta 🙂

 • Cody

  Trebuia să știm asta? Poate ne interesează care ti se pare mai OK…

 • KlaudiNhO

  Teoretic multi zic ca navigon ar fi mai bun … dar io am folosit mai mult igo si nu am avut probleme

 • Ionel Aviatorul

  Bai sincer… Ambele sunt bune, chiar si Nokia Here e super smecher, diferenta e ca mie imi este mai util NAVIGON, e mult mai ok, plus ca pot descarca hartile separat, asa iGO are direct 1,9GB … Plus ce mai descarci…

 • rundown

  @Ionel e valabil argumentul tau. Sunt si eu de aceeasi parere ca si tine. Intr-adevar navigon e genial si te duce la destinatie cu o exactitate incredibila datorita hartilor detaliate ( cel putin cele valabile pentru Germania)

 • Cody

  Majoritatea spun despre Navigon ca este mai bun. Intrebarea si nedumerirea mea este daca nu cumva este mai bun ca cele doua Google Maps daca ai internet/date evident. Am si eu iGO dar este cam enervant si chiar l-am dezistalat de ceva timp folosind Google Maps.

 • adu

  Uitati de toate aceste aplicatii! Cea mai buna este de departe Waze! Este singura care mi-a gasit o anumita strada in Bucuresti. Dar. Iti trebuie net. Fara net eu merg pe IGO si Nokia.

 • amfetamin

  E ca ceapa iGO,e singurul sistem de navigație offline sau online care nu găsește Str:Anton Kratzer din orașul Deta(Timiș),încearcă de curiozitate. In alta ordine de idei,am dat jos Navigon-ul data trecută cand am vazut aici pe idevice ca e la reducere(tot 50€ era si atunci),am pus 5 prieteni câte 10 coco si acum ne bucurăm toți de el.

 • alexabv

  Google Maps e cel mai performant dar vrea net …
  Urmeaza Sygic , Navigon si Igo.
  Tom tom nu stiu unde vine ca nu am

 • Catalyn

  Navigon foloseste hartile de la Nokia Here… 🙂