Apple Music are un post radio dedicat Star Wars

Star Wars Apple MusicApple Music are un post radio dedicat Star Wars incepand de astazi, compania Apple creandu-l special pentru toti fanii din intreaga lume care sunt interesati sa asculte melodii ce au legatura cu celebra serie de filme.

Mai exact, postul de radio este gandit pentru a reda melodii care au fost folosite pentru fundalul sonor al filmelor din seria Star Wars, astfel ca fanii seriei vor avea cu siguranta ce sa asculte si cel mai probaibl vor fi foarte multumiti de ceea ce alaes Apple pentru ei.

Avand in vedere ca avanpremiera filmului Star Wars: The Force Awakens a avut deja loc in SUA si are loc inclusiv in Romania in aceasta seara, lansarea postului de radio Star Wars din Apple Music este cu siguranta foarte bine planificata de catre compania Apple.

Chiar daca deocamdata suntem foarte departe de a vedea Star Wars: The Force Awakens disponibil pentru streaming online in iTunes Movie Store sau orice alt serviciu similar, daca sunteti fani Star Wars si nu ati cumparat inca un bilet la film, atunci va recomand macar sa ascultati noul post radio Star Wars din Apple Music.