iOS 9.2.1 beta 1 a fost lansat!

iOS 9.2.1 beta 1iOS 9.2.1 beta 1 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, noua versiune a sistemului de operare venind la doar o saptamana dupa lansarea iOS 9.2 pentru toata lumea.

Aparitia iOS 9.2.1 beta 1 atat de devreme dupa lansarea iOS 9.2 este surprinzatoare, multi asteptandu-se ca iOS 9.3 beta 1 sa isi faca aparitia, insa se pare ca Apple are de rezolvat probleme serioase ale sistemului de operare, altfel nu ar fi lansat aceasta actualizare astazi.

Ca de obicei, compania Apple nu spune ce schimbari aduce iOS 9.2.1 beta 1 pentru utilizatori, insa avand in vedere ca aceasta versiune a sistemului de operare este oferita doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, schimbarile probaibl nu sunt chiar atat de mari.

iOS 9.2.1 beta 1 a fost lansat!

iOS 9.2.1 este o actualizare intermediara si teoretic nu ar fi trebuit testata in versiune beta de catre compania Apple, insa probabil cei din Cupertino au nevoie de feedback-ul dezvoltatorilor pentru a rezolva unele probleme care au legatura cu modul in care sunt pregatite aplicatiile pentru publicare in App Store.

Daca vor aparea informatii cu privire la noutatile iOS 9.2.1 va voi anunta, insa nu mi-as face mari sperante ca aceasta actualizare va aduce schimbari majore, deoarece vom vorbi cel mai probabil doar despre rezolvarea unor eventuale probleme de functionare ale iOS.

Avand in vedere ca iOS 9.2.1 beta 1 este oferit deocamdata doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, nu il veti putea instala prin intermediul sistmeului de testare publica a iOS 9.

In cursul zilei de maine va fi cel mai probabil disponibila versiunea aceasta si pe internet si va voi spune cum puteti instala iOS 9.2.1 beta 1 chiar daca nu sunteti dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS.

UPDATE: iOS 9.2.1 public beta 1 a fost lansat si aici afli cum il instalezi.

21 COMENTARII

  1. salut zaone,stii unde pot sa verific daca un iphone e blacklisted?vreau sa-l duc in garantie deoarece s-a stricat butonul de sleep si l-am cumparat de pe net…nu am acte decat cutia

  2. Eu am facut trecerea de la 8.4.1 la 9.2 de cateva zile si regret ( pe iphone 5S )…sincer am dat update prin itunes, iar ca si probleme am asa :
    -multitaskingul are sensibilitatea de scroll fffff mare , misc degetul un cm si imi muta deja 20 aplicatii ..
    -cand apelez pe cineva imi apare intai wallpaperul si dupa apare ca se apeleaza persoana respectiva
    – se misca nasol pe 5S mai ales control centre si notification centre
    PRO : bateria chiar ma tine mai mult