The Martian: Official Game – jocul filmului Martianul este disponibil la REDUCERE

The Martian: Bring Him HomeThe Martian: Official Game este jocul oficial al filmului Martianul, The Martian, care a fost deja lansat in cinematografele din intreaga lume, inclusiv cele din Romania, titlul fiind disponibil pentru descarcare pe iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum.

The Martian: Bring Him Home urmeaza povestea filmului Martianul si are la baza romanul cu acelasi nume, el povestind aventurile astronautului Mark Watney care ramane izolat pe planeta Marte dupa o misiune esuata de a explora o anumita portiune a vastului teritoriu al planetei.

In joc voi veti avea rolul de a controla un specialist in telecomunicatii al NASA care este singura persoana de contact a lui Watney cu planeta pamant, deci va trebui sa va asigurati ca el ramane in viata si sa il ajutati sa comunice cu NASA.

Based on the best selling novel and critically acclaimed film, THE MARTIAN tells the story of Astronaut Mark Watney who finds himself stranded on Mars. Play as a NASA communications specialist and Mark’s sole contact with Earth in this engrossing interactive adventure game. Accept your mission and BRING HIM HOME.

Comunicarea dintre voi si Mark Watney in The Martian: Official Game este facuta folosind un sistem de telecomunicatii in timp real numit Ares III, voi trebuind sa il ajutati sa ia cele mai bune decizii in aventurile care ii pun viata in pericol, sfaturile voastre mentinandu-l in viata.

Mai mult decat atat, va trebui sa urmariti starea de sanatate a astronautului si va folositi echipa din cadrul NASA pentru a va asigura ca el este mereu ferit de pericol, deci veti avea in fata un joc extrem de interesant.

  • Communicate with Mark in real-time using the Ares III messaging system. Guide him through crucial and difficult decisions to ensure his survival.
  • Provide Mark with the right advice before time runs out. Remember, science matters! The wrong information could put Mark’s life in jeopardy.
  • Keep Mark healthy, safe and calm by keeping a constant eye on his real-time vitals on your Apple Watch.
  • Provide Mark with life-saving information collected from a diverse team of experts you unlock along the way.
  • Your decisions affect the story outcome. Play again and again to experience different twists and turns.

The Martian: Official Game este disponibil pentru DESCARCARE in format universal si la REDUCERE cu 1 euro din App Store.