Iata cum arata vasta piata a produselor Apple contrafacute

accesorii contrafacute Apple iPhoneChina este tara in care Apple este extrem de iubita, iar dragostea chinezilor pentru produsele Apple este exploatata la maxim de catre diverse companii locale care pun logo-uri Apple pe aproape orice fel de produs pentru a sugera ideea ca el este facut de catre cei din Cupertino.

In clipul video de mai jos veti vedea cum arata pietele de produse contrafacute Apple din China, acolo existand o multitudine de accesorii care la o prima vedere par a fi facute de catre compania Apple, insa in realitate sunt doar produse ieftine, proaste, dar care au logo-ul Apple pe cutie.

Lumea intreaga va fi invidioasa sa afle ca iPhone 7 a fost deja lansat in China, impreuna cu o multitudine de accesorii, ca exista baterii externe care arata ca iPhone 6S sau ca poti cumpara o casca Bluetooth ce a fost facuta special pentru iPhone 7, chiar de Apple.

Totul a fost filmat in Shenzen, mai exact intr-una dintre pietele de produsele electronice de acolo, cele mai populare produse vandute fiind cele care sunt facute copiind unele reale sau ireale care au legatura cu Apple, logo-ul celor din Cupertino fiind omniprezent.

Desi pare greu de crezut, din China poti cumpara aproape orice produs electronic care are un logo Apple pe el, chiar si produse care nu au legatura cu smartphone-urile sau tabletele, iar asta deoarece chinezilor nu le pasa ce cumpara, atat timp cat logo-ul Apple este acolo.

China este in momentul de fata piata care genereaza cele mai mari incasari pentru Apple si asta in ciuda faptului ca exista atat de multe produse contrafacute in pietele locale, insa ce din Cupertino nu se pot apara in fata lor, asta si pentru ca guvernul local nu-i ajuta in vreun fel.

2 COMENTARII

  1. Pai Apple au facut totul sa acrediteze ideea ca trebuie sa le folosesti produsele ca sa fii “cineva” . Asta e reversul medaliei . Lumea face compromisuri ca sa fie “cineva” .