Care au fost cele mai folosite aplicatii in 2015 ?

14

cele mai bune aplicatii 20152015 se apropie de final si daca ati fost curiosi sa aflati care au fost cele mai bune aplicatii ale acestui an, ei bine cei de la Nielsen au publicat un stiu care se aplica in mare doar pentru SUA, insa care poate fi folosit la fel de bine pentru o reprezentare globala.

Conform celor de la Nielsen, Facebook a fost cea mai folosita aplicatie in cursul anului 2015, cu peste 127 de milioane de utilizatori numai in SUA, deci teoretic in jur de 40% din populatia tarii are cel putin un cont in celebra retea de socializare si a folosit aplicatia.

Pe pozitia a doua in top regasim aplicatia YouTube cu peste 97 de milioane de utilizatori numai in SUA, Facebook Messenger ocupand pozitia a treia cu peste 96 de milioane de utilizatori, dar si cea mai mare rata de crestere in 2015 dintre toate aplicatiile din top.

Pe pozitia a patra avem aplicatia Google Search cu 95 de milioane de utilizatori, locul 5 fiind atribuit Google Play cu peste 89 de milioane de utilizatori, locul 6 fiind adjudecat de catre Google Maps cu peste 87 de milioane de utilizatori, Gmail fiind ultima aplicatie Google din top.

cele mai folosite aplicatii 2015

In ceea ce priveste compania Apple, ea are doar doua aplicatii in top, Apple Music si Apple Maps, prima inregistrand 54.5 milioane de utilizatori, in timp ce a doua a inregistrat 46.4 milioane de utilizatori, serviciul de streaming audio al celor din Cupertino fiind mai popular decat Twitter, de exemplu.

Partea interesanta este ca Apple Music este aproape la fel de popular precum Instagram in SUA, insa in ciuda numarului mare de persoane care au incercat serviciul, doar 6.5 milioane de persoane platesc efectiv un abonament lunar pentru el in momentul de fata.

Voi ce parere aveti despre acest top si cat de bine credeti ca se aplica el la nivelul intregii lumi ?