iPhone-urile au cele mai populare camere

iPhone poze an 2015iPhone-urile au cele mai populare camere folosite pentru a incarca poze in celebra retea de photo sharing Flickr, o serie de date publicate astazi de catre website dovedind faptul ca Apple inca detine suprematia in ceea ce priveste inregistrarea de poze publicate online.

Flickr este una dintre cele mai mari daca nu chiar cea mai mare retea de photo sharing de pe planeta, iar diverse modele ale iPhone-urilor companiei Apple ocupa primele pozitii in topul smartphone-urilor cu care au fost inregistrate pozele publicate in retea in cursul anului 2015.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, iPhone 6 este cel mai popular smartphone in ceea ce priveste pozele incarcate in 2015 pe Flickr, el fiind responsabil pentru 5% dintre ele, iPhone 5S urmandu-l indeaproape cu 4.9%, iPhone 5 totalizand 4.2% din total.

Locurile 4, 5 si 6 raman ale companiei Apple cu terminalele iPhone 4S, iPhone 4 si iPhone 6 Plus, Canon EOS 5D Mark II fiind plasat pe pozitia a 7-a, iPhone 5C pe a 8-a, Canon EOS Rebel T3i pe a 9-a, topul fiind incheiat de catre Canon EOS 5D Mark III.

iphone popularitate flickr

Companiile competitoare ale Apple apar abia pe pozitia a 11-a, Samsung Galaxy S4 fiind prezent acolo, tableta iPad avand si ea mai multe poze incarcate in Flickr decat Samsung Galaxy S III, restul dispozitivelor fiind DSLR-uri mai noi sau mai vechi, asa cum era de asteptat.

Cei de la Flickr nu au oferit detalii cu privire la numarul de poze incarcate de catre utilizatori in reteaua lor, insa avand in vedere popularitatea serviciului vorbim cel mai probabil despre cateva miliarde, serviciul fiind extrem de popular in strainatate.