800 de ingineri dezvolta camerele iPhone si iPad

ingineri dezvoltare camera iPhone si iPadCa parte a interviului CBS pentru prezentarea secretelor Apple, moderatorul Charlie Rose a avut ocazia de a discuta cu Graham Townsend, directorul diviziei care dezvolta camerele terminalelor iPhone si iPad in cadrul companiei Apple.

Conform lui Townsend, nu mai putin de 800 de ingineri lucreaza zilnic pentru dezvoltarea viitoarelor camere care sunt folosite in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ei testand in detaliu fiecare camera in fiecare posibila situatie de iluminare pentru a inregistra cele mai bune poze posibile.

Camerele terminalelor iPhone sunt compuse din nu mai putin de 200 de parti individuale, iar compania Apple a creat un laborator special in care simuleaza diverse conditii de utilizare ale terminalelor pentru a verifica in aproape orice situatie care vor fi performantele camerelor.

There’s over 200 separate individual parts. We can simulate all those here. Apple now says there are 800 people solely dedicated to working on the iPhone’s camera. That team of “engineers and other specialists” is led by Graham Townsend.

Compania Apple pune extrem de mare accent pe capacitatea camerelor iDevice-urilor de  ainregistra poze grozave si din moment ce terminalele iPhone au cele mai populare camere, este lesne de inteles de ce exista o echipa atat de mare care dezvolta aceasta componenta in campusul Apple.

Daca ne gandim ca Apple are 1200 de oameni care dezvolta viitoarea sa masina si 800 de oameni care dezvolta camerele iDevice-urilor, va puteti face o idee in legatura cu importanta acestei componente, avand in vedere ca dezvoltarea unei masini este un proces mult mai complex.