Prima Pagina iPhone 7 Asa arata iPhone 7 fara port audio (concept)

Asa arata iPhone 7 fara port audio (concept)

iPhone 7 fara port audioiPhone 7 fara port audio a fost anuntat de diverse zvonuri aparute in cursul acestui an, surse apropiate companiei Apple anuntand ca in Cupertino este pregatit un terminal care va permite utilizarea unor casti Lightning sau wireless in locul celor cu conector de 3.5 mm.

Desi nimeni nu stie sigur daca acest produs va fi sau nu lansat in final, un concept ne arata cum ar putea gandi compania Apple un iPhone 7 fara port audio, eliminarea acestui port putand lasa loc pentru implementarea unui nou microfon pentru eliminarea zgomotelor ambientale.

Mai mult decat atat, un iPhone 7 fara port audio ar putea fi mult mai subtire decat actualele modele comercializate de catre compania Apple, iar asta deoarece eliminarea acelui conector de 3.5mm ar elibera suficient de mult spatiu pentru a reduce si grosimea carcasei smartphone-ului.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre acest concept al iPhone 7 fara port audio ?

iPhone 7 fara port audio 1

iPhone 7 fara port audio 2

iPhone 7 fara port audio 3

iPhone 7 fara port audio 4

 • qwerty99

  Sincer nu cred ca va arata asa…

 • Alex :D

  Doar crezi?

 • George

  Arata destul de urat, liniile de la antene da un design special.

 • rg

  Seamana cu iphone 4

 • amfetamin

  “In 4 fantastichen farben”:-)) Dar pana acum ce farbă aveau,nu cumva tot astea?

 • tere

  Vrea careva sa cumpere un Iphone 6s nou de 64gb space grey cu 2700RON NOU NEACTIVAT 0756702245

 • rundown

  Cumpara ciumpalacii, cu sau fara port audio :)). Totusi nu cred ca vor face prea curand pasul asta intrucat au deja in portofoliu un model wireless care se vinde destul de bine (powerbeats 2). De ce si-ar face Apple concurenta la propriile produse ?