Un nou muzeu Apple a fost lansat in Praga

Muzeu Apple PragaPraga este gazda unui nou muzeu Apple incepand de saptamana aceasta, el fiind nuic prin faptul ca prezinta cea mai mare colectie privata de produse ale companiei americane, multe dintre unitatile prezentate acolo fiind greu de gasit in alte muzee de pe planeta.

Noul muzeu Apple din praga este localizat intr-o cladire istorica pe care creatorii sai au renovat-o special pentru a fi in ton cu tot ceea ce a lansat compania Apple de-a lungul timpului, ea avand o multitudine citate ale fostului CEO Apple amplasate pe ferestrele exterioare.

Printre produsele rare prezente in muzeu se afla unul dintre cele 100.000 de unitati ale Apple Lisa produse vreodata, un Apple II si o serie de Mac-uri vechi, plus produse ale NeXT Computer,vechi modele ale PowerMac, iBook sau iMac fiind deasemenea prezente.

Partea interesanta a muzeului sta in faptul ca vizitatorii regasesc acolo o sectiune speciala in care este prezenta intreaga linie de iPod-uri lansate de catre compania Apple, inclusiv un model special Beatles vandut in 2008 la pretul de 800 de dolari.

Mai jos puteti vedea o multitudine de poze facute in interiorul muzeului, iar daca veti ajunge vreodata in Praga, va recomand sa il vizitati pentru ca veti vedea o buna parte din istoria companiei Apple.

View post on imgur.com