Prima Pagina aplicatii Kim Kardashian lanseaza Kimoji, blocheaza App Store

Kim Kardashian lanseaza Kimoji, blocheaza App Store

Kim Kardashian KimojiKim Kardashian a lansat aplicatia Kimoji in App Store in cursul zilei de ieri, titlul oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a folosi o serie speciala de caractere emoji care au fost gandite de catre binecunoscuta vedeta si echipa sa de dezvoltatori pentru aplicatie.

Kimoji a ajuns extrem de repede in topul celor mai cumparate aplicatii din App Store, desi costa 2 dolari, iar serverele Apple par sa fi fost asaltate de catre utilizatori, cate 9000 de descarcari fiind inregistrate in fiecare secunda la un anumit moment, atunci serverele Apple parand sa fie depasite de situatie.

Pentru ca App Store a refuzat in acele momente sa mai permita descarcarea aplicatiei Kimoji, Kim Kardashian a profitat de situatie pentru a isi cere scuze pe Twitter ca a blocat App Store-ul companiei Apple, lucru care este greu de dovedit si macar asumat de catre cineva.

In ciuda acestui lucru, este uimitor cum aplicatii similar fart app-urilor au in continuare popularitate in App Store, in special in SUA, in ciuda faptului ca sunt vandute la pretul de 2 dolari, o suma cu care poti cumpara multe alte aplicatii mult mai utile in perioada aceasta.

 • lucian84

  Ne-am dat drecu !!!

 • ScH

  O sa își scoată si divele noastre aplicații acum dar ale noastre o sa ceara mai mult.

 • ndale

  Idiocracy

 • iTu

  E multe pitzi in america 😂

 • rundown

  Da dar uite ca pitzi isi face leul greu… Fa un calcul amice: 2 usd x 9000 descarcari/s. Apoi inmulteste cu 3600. Eh parca altfel de sarbatori ai cu ceva milioane de dolari in cont pentru niste tampenii semnate de o …pitzi.

 • rundown

  Fa si tu 60 de mil de dolari pe ora…. Aau stai ca tu n-ai c*r ca si Kim:))