Cadoul neasteptat facut de un chinez colegilor de scoala

cadou chinez colegi scoalaDaca nu sunteti chiar atat de apropiati de colegii vostri de scoala, ei bine poate o poveste din China va va convinge de faptul ca uneori puteti primi cadouri neasteptate de la persoane care in mod normal nu ar trebui sa fie foarte generoase.

Mai exact, vorbim despre o intamplare din China in care intalnirea unor colegi ai scolii primare din Beilun Sanshan s-a terminat cu 39 de terminale iPhone 6S facute cadou de catre unul dintre oamenii de afaceri prosperi din localitate catre fostii sai colegi de clasa.

Omul de afaceri a daruit nu mai putin de 39 de terminale iPhone 6S fostilor sai colegi de clasa, el fiind cunoscut in zona ca o persoana care este foarte generoasa, iar in aceasta situatie generozitatea sa a avut drept rezultat foarte multe smartphone-uri de ultima generatie ale Apple.

Actele de acest gen nu sunt singulare in China, in 2014 un om de afaceri oferindu-le fostilor colegi de liceu 14 terminale iPhone 6 care inca nu fusesera lansate in tara, asa ca nu vorbim despre ceva inedit, ci despre ceva care probabil se intampla mai des decat afla presa in mod normal.

China este o tara in care oamenii de afacer isi arata in mod constant extragavanta prin cadourile pe care le ofera celor cunoscuti sau animalelor de companie, asa ca probabil vom mai vedea gesturi de acest gen.