Stacked – bateria externa care ofera incarcare wireless pentru iPhone

StackedStacked este o baterie externa pentru terminale iPhone care a fost creata special pentru cei care doresc sa aiba incarcare fara fir pentru propriile smartphone-uri, dar nu doresc sa care bateria pe telefon oriunde merg.

Spre deosebire de bateriile externe obisnuite pentru terminale iPhone, aceasta se ataseaza unei carcase speciale si transmite energie catre terminalul nostru, insa ea poate fi detasata si incarcata atunci cand am terminat procesul de incarcare al dispozitivului, deci nu trebuie sa o purtam tot timpul cu noi.

Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, bateria externa Stacked se ataseaza magnetic de terminalele noastre si printr-un port special incarca terminalele iPhone, deci practic in doar un simplu pas ne incarcam dispozitivele fara a fi nevoiti sa purtam bateria pe ele tot timpul, accesoriul avand o capacitate de 2750 mAh.

Stacked vine cu o carcasa speciala care permite atasarea sa si incarcarea terminalelor iPhone, partea interesanta a acestui accesoriu stand in faptul ca putem interconecta oricate baterii de acest gen dorim, ele putand fi incarcate simultan sau putand incarca simultan terminale.

Stack este in momentul de fata singura baterie externa de acest gen creata pentru terminalele iPhone si acest lucru este reflectat in pretul de vanzare al acestui produs, compania creatoare cerand 130 de dolari pentru carcasa sa, ea fiind compatibila atat cu iPhone 6 sau iPhone 6S, cat si iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus.