Prima Pagina Cydia Premo Share aduce noi functii pentru 3D Touch

Premo Share aduce noi functii pentru 3D Touch

0

Premo Share 3D TouchPremo Share este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone-urile care au sistemul 3D Touch implementat, el oferindu-ne noi functii pe care le putem folosi pentru a controla terminalele noastre.

Mai exact, Premo Share ne ofera posibilitatea de a implementa scurtaturi 3D Touch pentru actiuni ale iOS, mai exact pentru a trimite un mesaj unui prieten, pentru a scrie rapid un email, pentru a publica ceva pe Facebook, ori pentru a publica orice pe reteaua Twitter.

Pentru a accesa acest meniu va trebui sa apasam puternic pe un spatiu gol al ecranului principal de aplicatii al iOS 9, asa ca va trebui sa gasiti locatiile dintre aplicatii pentru a fi siguri ca nu selectati vreo iconita a uneia dintre aplicatiile instalate de catre voi.

Premo Share adds a quick stylish interface for sharing a quick message socially from the home screen. After 3D Touching the home screen an interface with available share options will present for fast selection. After 3D Touching, the interface will present your available options slightly above your finger. This dynamic makes it even quicker to select your desired option. For lovers of themes, Premo Share uses themed icons to keep it fitting in aesthetically to your theme.

Premo Share este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.