Cele mai bune aplicatii pentru 2016

cele mai bune aplicatii 2016Anul 2016 se apropie cu pasi foarte repezi, iar compania Apple s-a gandit ca nu ar strica sa ne recomande cele mai bune aplicatii care ne-ar putea ajuta sa incepem mult mai bine noul an saptamana viitoare.

Compania Apple a creat in App Store o sectiune speciala de aplicatii denumita 2016, in ea prezentand cele mai bune jocuri si aplicatii lansate in cursul anului 2015, si nu numai, in magazinul sau virtual de aplicatii disponibil in diverse zone de pe planeta.

Sectiunea 2016 este impartita in diverse categorii de aplicatii pentru a ne ajuta sa descoperim mult mai usor ceea ce ne intereseaza, ele fiind : sanatate si fericire, planificare si organizare, jocuri creative si jocuri in care trebuie sa rezolvam diverse puzzle-uri.

Avand in vedere ca de cateva luni compania Apple creeaza sectiuni de acest gen doar cu aplicatii alese manual de catre angajatii sai, puteti fi siguri ca indiferent ce veti descarca de acolo, alegerea voastra va fi una cat se poate de buna.

Cateva zeci de jocuri si aplicatii sunt recomandate in sectiunea 2016 de catre compania Apple, ea fiind accesibila din prima pagina a App Store.