Cele mai bune jocuri recomandate de Apple pentru noii posesori de iPhone si iPad

Get into GamesGet into Games este o sectiune speciala de aplicatii creata de catre compania Apple pentru noii posesori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, in ea fiind recomandate cele mai bune jocuri pentru ei.

Compania Apple are grija sa le recomande tuturor noilor posesori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri aplicatii si jocuri pe care sa le instaleze in propriile produse, ele oferindu-le o experienta de inceput suficient de interesanta pentru a-i multumi de achizitia facuta din Apple Store-uri.

In sectiunea Get into Games compani Apple listeaza o serie limitata de jocuri care s-au dovedit a fi extrem de populare in App Store, ele generand un numar mare de descarcari pana in prezent, asta chiar daca in anumite cazuri vorbim despre jocuri care trebuie cumparate.

Avand in vedere ca de cateva luni compania Apple creeaza sectiuni de acest gen doar cu aplicatii alese manual de catre angajatii sai, puteti fi siguri ca indiferent ce veti descarca de acolo, alegerea voastra va fi una cat se poate de buna.

Sectiunea Get into Games este disponibila pentru accesare din prima pagina a App Store.