Ravensword: Shadowlands este oferit la REDUCERE

Ravensword Shadowlands reducere

Ravensword: Shadowlands este un titlu despre care v-am vorbit la sfarsitul anului trecut, spunandu-va ca el este probabil cel mai complex RPG lansat vreodata pentru platforma iOS.

Titlul avea in momentul lansarii cea mai buna grafica pentru un asemenea tip de joc din App Store, are un ecosistem imens in care va puteti plimba si puteti interactiona cu aproape orice obiecte sau NPC-uri.

FROM THE AWARD WINNING STUDIO THAT BROUGHT YOU RAVENSWORD: THE FALLEN KING 
AND ARALON: SWORD AND SHADOW, COMES RAVENSWORD: SHADOWLANDS. RAVENSWORD BRINGS UNPRECEDENTED VISUALS TO THE ROLE PLAYING AND ADVENTURE GENRE. EXPLORE A VAST AND RICHLY DETAILED WORLD, GATHER POWERFUL WEAPONS, COLLECT HUNDREDS OF ITEMS, INCREASE YOUR SKILLS, AND FOLLOW A DEEP STORYLINE TO SOLVE THE MYSTERIES OF THE KINGDOM OF TYREAS. 

  Avand in vedere ca dezvoltatorul Crescent Moon Games urmeaza sa lanseze o noua versiune a sa in perioada urmatoare, titlul este oferit acum la REDUCERE pentru cei interesati.

Ravensword: Shadowlands este disponibil la pret redus pentru o perioada limitata de timp in App Store.

Articolul precedentCyanogen Mod pentru iPhone a fost lansat
Articolul următorPhotoScrubber aduce o functie 3D Touch pe iDevice-urile vechi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.