From One Gift Come Many – o noua sectiune de aplicatii a App Store

From One Gift Come ManyFrom One Gift Come Many este o noua sectiune de aplicatii publicata in cursul zilelor trecute in App Store, ea oferindu-ne posibilitatea de a descoperi o multitudine de aplicatii interesante pentru iDevice-urile noastre.

Mai exact, compania Apple promoveaza in aceasta sectiune aplicatiile care au capacitatea de a potenta functionalitatea iDevice-urilor sale dupa achizitia facuta intr-un App Store, intreaga sectiune fiind impartita pe mai multe categorii.

Mai exact, sectiunea From One Gift Come Many ne ofera posibilitatea de a descoperi aplicatii din categoriile : fitness, fotografie, calatorie, muzica, jocuri si educatie, in fiecare dintre respectivele sectiuni cei din Cupertino listand un numar limitat de aplicatii pentru utilizatori.

Avand in vedere ca de cateva luni compania Apple creeaza sectiuni de acest gen doar cu aplicatii alese manual de catre angajatii sai, puteti fi siguri ca indiferent ce veti descarca de acolo, alegerea voastra va fi una cat se poate de buna.

Sectiunea From One Gift Come Many este disponibila pentru accesare din prima pagina a App Store.