Worms Crazy Golf este oferit la REDUCERE

Worms Crazy Golf reducere

Worms Crazy Golf este o versiune a celebrului joc Worms despre care am vorbit in atatea randuri si care este acum disponibila la pret promotional in App Store.

Worms Crazy Golf este disponibil in doua versiuni: una pentru iPhone/iPod Touch si una pentru tableta iPad iar in ambele veti regasi stilul de joc din versiunea pentru PC sau versiunile pentru iOS lansate in trecut.

Aceasta versiune are drept tematica golf-ul si pana in prezent jocul a avut parte de un succes moderat in App Store, nereusind sa ocupe pentru prea mult timp primele pozitii in topul celor mai achizitionate aplicatii din magazinul companiei Apple.

   Iata principalele caracteristici ale Worms Crazy Golf :

EXTENSIVE SINGLE-PLAYER CONTENT:

SINGLE-PLAYER CAREER MODE – X3 18-HOLE COURSES – BRITANNIA, PIRATE CAVERN AND GRAVEYARD – WITH TROPHY ACHIEVEMENTS. SINGLE-PLAYER CHALLENGE MODE – X15 CHALLENGES WITH LEADERBOARDS.

LOCAL MULTI-PLAYER ACTION:

HOT-SEAT MULTI-PLAYER FOR UP TO 4 PLAYERS. HIGHLY REPLAYABLE PUZZLE-BASED GAMEPLAY: CRAZY GOLF! NAVIGATE THE HILARIOUS, AND INCREASINGLY CHALLENGING, HOLES IN UNIQUE WAYS WITH INTERACTIVE OBJECTS, UTILITIES AND BALL SPIN.

WORMS™ HUMOUR AND CHARACTERS:

WORMS™ HUMOUR! EXPLODING SHEEP, TELEPORTS, BALL-WHACKING OLD WOMEN, BALL-STEALING MOLES, MINES, MAGNETS AND EVEN NEW BATS!

CRAZY CUSTOMISATION:

CUSTOMISE THE NAME, HAT, CLUB, SPEECH AND BALLS OF YOUR WORM, AND EARN IN GAME CASH TO UNLOCK EVEN MORE CUSTOMISATION OPTIONS.

 Daca sunteti un fan al jocului va recomand sa profitati de ocazie si sa il achizitionati, jocul fiind disponibil in doua versiuni in App Store, una pentru iPhone si una pentru iPad.

Articolul precedentApple va crea noi posturi Beats Radio
Articolul următorGoogle Glass 2 apar in primele imagini
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.