Prima Pagina Apple iDot – asa ar arata un telefon mobil Apple (Video)

iDot – asa ar arata un telefon mobil Apple (Video)

iDot telefon mobil AppleiDot este conceptul unui telefon mobil simplu atribuit companiei Apple, un grafician incercand sa ne prezinte cum ar putea arata un feature phone creat de catre compania Apple si vandut impreuna cu iPhone pe piata.

Vorbim desigur despre un dumb phone, adica un telefon mobil capabil sa faca apeluri si sa trimita SMS-uri, dar fara functionalitatea unui smartphone precum iPhone, el urmand a oferi o autonomie mult mai bune, insa mai putina utilitate, pretul de vanzare fiind in aceeasi masura mai mic.

Acest concept al iDot prezinta un telefon mobil care are carcasa iPhone 6S, insa care are un ecran similar cu cel al unui iPod Nano, includerea unei tastaturi fizice completand imaginea unui telefon care nu va fi vreodata lansat de catre cei din Cupertino pentru noi.

In ciuda acestui lucru, daca Apple ar lansa pe piata un telefon mobil simplu precum iDot si daca el va avea un pret suficient de mic, atunci cu siguranta vanzarile sale ar creste, cel mai probabil apropiindu-se de cele ale companiei Samsung.

Voi ce parere aveti despre iDot si cat de surprinsi ati fi daca Apple ar lansa asa ceva pe piata vreodata ?

 • sorin

  Asemănător și chiar interesant model,au avut cei de la VK mobile și anume VK-2000.

 • ADD

  interesant my ass. articol balast. de umplut pagina.

 • tswhite

  Interesant

 • Bogdy

  As fi foarte surprins, nu m-as fi gandit niciodata la asa ceva, este un telefon atat de simplu si atat de necesar, ura Apple, este grozav, fascinant si impresionant. Inca o data, repet, as fi extrem de surprins. Daca ar costa 25 de euro si ar tine bateria o luna, si daca ar avea butoane normale de Raspuns ( verde) si Inschis apelul ( rosu ), atunci as fi si mai surprins.

 • ScH

  Înseamnă ca ar cobora la cel mai josnic nivel.
  Apple a fost creat sa ne ofere lucruri premium nu mizerii.

 • Sym

  Nu stiu ce ai fumat dar vreau si eu.
  Imi place starea ta de exaltare.

 • iChris5

  l-as cumpara parintilor, dar mai mult de 70$ nu as da pe el.

 • ScH

  E posibil sa coate 25€ sau 75€ dacă e făcut in totalitate de samsung si Apple decât sa aplice mărul pe telefon. Atâta timp cat un cablu in Apple store costa cat un tel samsung cum va gândiți ca Apple v-a scoate vreodată la un preț asa mic telefonul

  Daca Apple v-a scoate asa ceva pt mine Apple lasa foarte jos ștacheta.

  Exact cum BMW , Mercedes , audi vor scoate o mașina cu motor de 600-800cc fără clima ,fără geamuri electrice , fără nici o opțiune

 • arlin

  e bun…pe post de telefon fix,mai are nevoie de un dock ptr.incarcare si conectare cu reteaua fixa si e perfect.Daca face su sincronizare cu restul idevice-urilor👍👍🍷.Un pret maxim de 75-80 $

 • gheorghe

  Ce sa sincronizeze daca e un “dumb” phone ? Bai , chiar sunteti de groaza ! Sau vreti smartphone de la Apple la 75$ ? In ce lume traiti ?