Prima Pagina Apple iDot – asa ar arata un telefon mobil Apple (Video)

iDot – asa ar arata un telefon mobil Apple (Video)

10

iDot telefon mobil AppleiDot este conceptul unui telefon mobil simplu atribuit companiei Apple, un grafician incercand sa ne prezinte cum ar putea arata un feature phone creat de catre compania Apple si vandut impreuna cu iPhone pe piata.

Vorbim desigur despre un dumb phone, adica un telefon mobil capabil sa faca apeluri si sa trimita SMS-uri, dar fara functionalitatea unui smartphone precum iPhone, el urmand a oferi o autonomie mult mai bune, insa mai putina utilitate, pretul de vanzare fiind in aceeasi masura mai mic.

Acest concept al iDot prezinta un telefon mobil care are carcasa iPhone 6S, insa care are un ecran similar cu cel al unui iPod Nano, includerea unei tastaturi fizice completand imaginea unui telefon care nu va fi vreodata lansat de catre cei din Cupertino pentru noi.

In ciuda acestui lucru, daca Apple ar lansa pe piata un telefon mobil simplu precum iDot si daca el va avea un pret suficient de mic, atunci cu siguranta vanzarile sale ar creste, cel mai probabil apropiindu-se de cele ale companiei Samsung.

Voi ce parere aveti despre iDot si cat de surprinsi ati fi daca Apple ar lansa asa ceva pe piata vreodata ?

Articolul anteriorUn vicepresedinte Google critica design-ul iOS
Urmatorul articolWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 30.12.2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.